Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benq CWKS Pakoma
lvp Tactiek 5-3-2 wing
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 63.9
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Córdova met de inworp. Stoico is nu in balbezit. Golub`ev maakt een afschuwelijke overtreding. Golub`ev krijgt een gele kaart. Stoico is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stoico zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonifazi krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - CWKS Pakoma 0:1

8e minuut.
Paspallis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova passt de bal zonder na te denken. Bonifazi rent richting de bal. Bonifazi haalt uit met een fantastische trap. Gersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Marydziński heeft problemen om de bal te vangen. Marydziński probeert naar een medespeler te passen. Kamilov is nu in balbezit. Kamilov geeft een lange en hoge pass. Portel maakt een snoekduik en kopt de bal. Galambos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Leśniarek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marshall met een snelle inworp. Küchlin geeft een lange en hoge pass. Portel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Marshall de bal. Marydziński met een sublieme pass. Córdova geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bonifazi kopt de bal weg. Stoico is nu in balbezit. Stoico geeft een hoge lob. Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... Gersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Marydziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marshall geeft een hoge lob. Portel rent richting de bal. Portel schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq 56%, CWKS Pakoma 44%.
Benq - CWKS Pakoma 0:1

47e minuut.
Córdova onderschept slim de pass. Córdova passt de bal met de wreef. Bonifazi is nu in balbezit. Bonifazi schiet op doel. Gersman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - CWKS Pakoma 0:2

51e minuut.
Villalobos neemt vlug de vrije trap. Golub`ev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoico begaat een overtreding. Stoico krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Paspallis speelt de bal door. Córdova met een sublieme pass. Triver met een sublieme pass. Bonifazi is nu in balbezit. Bonifazi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Córdova met een sublieme pass. Stoico is nu in balbezit. Stoico geeft een hoge lob. Bonifazi krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - CWKS Pakoma 0:3

61e minuut.
Stoico bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoico geeft de bal voor. Erdemoğlu kopt de bal weg. Bonifazi rent richting de bal. Bonifazi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Villalobos geeft de bal voor. Golub`ev rent richting de bal. Golub`ev geeft de bal voor. Küchlin kan de bal niet met de borst controleren. Portel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - CWKS Pakoma 1:3

65e minuut.
Inworp. Biggioggero komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bonifazi geeft een hoge lob. Karineem kopt de bal weg. Triver bereikt de bal nog maar net als eerste. Triver geeft een hoge lob. Bonifazi krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Stoico rent richting de bal. Stoico passt de bal in één keer door. Bonifazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifazi schiet op doel. Gersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - CWKS Pakoma 1:4

83e minuut.
Marydziński onderschept slim de pass. Marydziński geeft een hoge lob. Kamilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamilov geeft een lange en hoge pass. Portel springt en kopt de bal. Galambos bokst de bal weg.

85e minuut.
Smith met de inworp. Quluzadə is nu in balbezit. Küchlin onderschept slim de pass. Küchlin geeft een hoge lob. Portel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq 44%, CWKS Pakoma 56%.
Benq - CWKS Pakoma 1:4