Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitkapela FC KKS Prosna Kalisz
5-s3s Tactiek 1
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
73.5 gemiddelde waardering 67.2
wonderbaarlijk Schieten goed
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


11e minuut.
Doeltrap. Lucasson trapt de bal weg. Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat geeft een hoge lob. Mustapuro krijgt zijn hoofd ertegen. Lucasson bokst de bal weg.

13e minuut.
Opplinger passt de bal in één keer door. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk geeft een hoge lob. Clavero is nu in balbezit. Clavero schiet op doel. Urbaneja Achelpohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pekşeker de bal. Mustapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapuro draait met de bal, schiet en ... Lucasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Azat neemt de hoekschop. Mustapuro springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flick bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Manzanares speelt de bal door. Skubiszyński geeft de bal voor. Mustapuro geeft een hoge lob. Flick maakt een snoekduik en kopt de bal. Aristimuño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lucasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Barmby passt de bal zonder na te denken. Daar is Flick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mańk begaat een overtreding. Mańk krijgt een gele kaart. Flick raakt geblesseerd tijdens het duel. Barmby zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mustapuro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Azat met de inworp. Manzanares is nu in balbezit. Manzanares passt de bal met de wreef. Mustapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapuro draait met de bal, schiet en ... Lucasson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Azat neemt de hoekschop. Mustapuro kopt de bal weg. Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Flick draait met de bal, schiet en ... Lucasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gdeszyński kopt de bal weg. Azat is nu in balbezit. Bật Hiếu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bật Hiếu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azizo onderschept slim de pass. bin Azizo geeft een lange en hoge pass. Mustapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapuro draait met de bal, schiet en ... Lucasson bokst de bal weg. Aristimuño verovert de bal door een tackle van achteren. Barmby rent richting de bal. Lubatti verovert de bal door een tackle van achteren. Lubatti geeft een lange en hoge pass. Mustapuro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Casco met een snelle inworp. Daar is Azat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azat geeft een hoge lob. Flick springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Casco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casco probeert naar een medespeler te passen. Azat rent richting de bal. Azat geeft een lange en hoge pass. Flick springt en kopt de bal. Lucasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Azat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manzanares is nu in balbezit. Manzanares passt de bal zonder na te denken. Azat geeft een hoge lob. Mustapuro springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitkapela FC 33%, KKS Prosna Kalisz 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pitkapela FC - KKS Prosna Kalisz 0:0

48e minuut.
Opplinger met een sublieme pass. Clavero geeft een lange en hoge pass. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco geeft de bal voor. Azat geeft de bal voor. Lucasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Flick rent richting de bal. Flick schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - KKS Prosna Kalisz 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Azat de bal. Mańk begaat een overtreding. Azat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Azat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mustapuro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Skubiszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flick is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Flick is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Flick schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Lubatti verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Manzanares met een snelle inworp. Barmby geeft een lange en hoge pass. Mustapuro springt en kopt de bal. Lucasson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skubiszyński verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - KKS Prosna Kalisz 2:0

61e minuut.
Manzanares passt de bal met de wreef. Azat probeert naar een medespeler te passen. Mustapuro rent richting de bal. Mustapuro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - KKS Prosna Kalisz 3:0

65e minuut.
Barmby geeft een hoge lob. Flick is nu in balbezit. Pekşeker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flick raakt geblesseerd tijdens het duel. Flick zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lucasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Lucasson met een sublieme pass. Azat kopt de bal weg. Skubiszyński controleert de bal met de borst. Mustapuro rent richting de bal. Mustapuro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zwacklmann heeft problemen om de bal te vangen. Mustapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zwacklmann. Zwacklmann krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Barmby met een sublieme pass. Flick is nu in balbezit. Met opzet legt Aristimuño zijn tegenspeler op de grond. Aristimuño krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Barmby rent richting de bal. Mańk verovert de bal door een tackle van achteren. Mańk geeft de bal voor. Erpençe is nu in balbezit. Erpençe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Barmby is nu in balbezit. Barmby passt de bal zonder na te denken. Zwacklmann is nu in balbezit. Mustapuro onderschept slim de pass. Mustapuro schiet op doel. Lucasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitkapela FC 40%, KKS Prosna Kalisz 60%.
Pitkapela FC - KKS Prosna Kalisz 3:0