Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Prosna Kalisz Paka Jabłoniaka
541v1111 Tactiek moja 532
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
70.4 gemiddelde waardering 63.3
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen uitstekend
briljant Verdedigen formidabel


1e minuut.
Opplinger is nu in balbezit. Opplinger geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Prosna Kalisz - Paka Jabłoniaka 1:0

6e minuut.
Clavero rent richting de bal. Clavero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roda de bal. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Biesiekierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger verovert de bal door een tackle van achteren. Opplinger passt de bal in één keer door. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel. Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Zwacklmann passt de bal zonder na te denken. Clavero bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavero geeft een hoge lob. Bật Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Starzewski kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Clavero neemt de hoekschop. Bật Hiếu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Köybaşı trapt de bal weg. Mańk kopt de bal weg. Biesiekierski is nu in balbezit. Opplinger verovert de bal door een tackle van achteren. Opplinger haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ağayarzadə is nu in balbezit. Ağayarzadə geeft een lange en hoge pass. Erpençe geeft een hoge lob. Bật Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mańk onderschept slim de pass. Mańk geeft een lange en hoge pass. Starzewski kan de bal niet met de borst controleren. Bật Hiếu onderschept slim de pass. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Prosna Kalisz 23%, Paka Jabłoniaka 77%.
KKS Prosna Kalisz - Paka Jabłoniaka 1:0

52e minuut.
Daar is Clavero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavero geeft de bal voor. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu schiet op doel. Biesiekierski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Erpençe passt de bal met de wreef. Opplinger is nu in balbezit. Ağayarzadə begaat een overtreding. Ağayarzadə krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Kontodimos niet meer kan verder spelen. Rukavina komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Czapski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Clavero stond buitenspel. Thái Toàn komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lubatti is nu in balbezit. Thái Toàn rent richting de bal. Thái Toàn geeft een lange en hoge pass. Czapski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Prosna Kalisz - Paka Jabłoniaka 1:1

86e minuut.
Erpençe speelt de bal door. Opplinger rent richting de bal. Opplinger passt de bal in één keer door. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Prosna Kalisz 51%, Paka Jabłoniaka 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS Prosna Kalisz - Paka Jabłoniaka 1:1