Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CWKS Pakoma Lacoste Poznań
5-3-2 wing Tactiek bok lewy nowe X
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
66.7 gemiddelde waardering 66.4
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


3e minuut.
Córdova passt de bal zonder na te denken. Biggioggero rent richting de bal. Biggioggero passt de bal in één keer door. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. Galambos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Córdova speelt de bal door. Stoico rent richting de bal. Stoico geeft een lange en hoge pass. Polyanskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Erdemoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Lacoste Poznań 1:0

25e minuut.
Villalobos speelt de bal door. Stoico rent richting de bal. Stoico geeft een hoge lob. Bonifazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifazi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Lacoste Poznań 2:0

27e minuut.
Jeleń kan de bal niet met de borst controleren. Bonifazi is nu in balbezit. Jeleń begaat een overtreding. Jeleń krijgt een gele kaart. Bonifazi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Córdova zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonifazi krijgt zijn hoofd ertegen. Polyanskiy bokst de bal weg.

37e minuut.
Triver met een sublieme pass. Córdova met een sublieme pass. Bonifazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifazi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Lacoste Poznań 3:0

41e minuut.
Leśniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniarek geeft de bal voor. Bonifazi is nu in balbezit. Bonifazi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Lacoste Poznań 4:0

43e minuut.
Smolík geeft een lange en hoge pass. Nepp rent richting de bal. Nepp passt de bal met de wreef. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... Galambos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Pakoma 52%, Lacoste Poznań 48%.
CWKS Pakoma - Lacoste Poznań 4:0

49e minuut.
Castro passt de bal met de wreef. Ciurba is nu in balbezit. Leśniarek begaat een overtreding. Leśniarek krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Daar is Nepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nepp geeft een hoge lob. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Lacoste Poznań 4:1

63e minuut.
Triver bereikt de bal nog maar net als eerste. Triver passt de bal zonder na te denken. Córdova is nu in balbezit. Córdova geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Polyanskiy bokst de bal weg.

65e minuut.
Nepp onderschept slim de pass. Nepp geeft een hoge lob. Ciurba kopt de bal weg. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Galambos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Chiş rent richting de bal. Paspallis geeft een lange en hoge pass. Klemczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martos komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Triver bereikt de bal nog maar net als eerste. Triver passt de bal in één keer door. Smolík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ciurba met een snelle inworp. Chiş rent richting de bal. Chiş heeft problemen om de bal te vangen. Chiş schiet op doel. Galambos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Lacoste Poznań 4:2

78e minuut.
Triver geeft de bal voor. Polyanskiy probeert naar een medespeler te passen. Castro kopt de bal weg. Chiş rent richting de bal. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Galambos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Podpora speelt de bal door. Ślepecki rent richting de bal. Ślepecki geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova passt de bal zonder na te denken. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... Polyanskiy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Daar is Nepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifazi onderschept slim de pass. Bonifazi draait met de bal, schiet en ... Polyanskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Lacoste Poznań 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Pakoma 42%, Lacoste Poznań 58%.
CWKS Pakoma - Lacoste Poznań 5:2