Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia Benq
kazio Tactiek lvp
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
73 gemiddelde waardering 61.6
formidable Schieten solid
outstanding Passen excellent
brilliant Verdedigen formidable


4e minuut.
Inworp. Martínez met de inworp. Velásquez rent richting de bal. Velásquez geeft een hoge lob. Góra springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Whittaker rent richting de bal. Whittaker passt de bal zonder na te denken. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannebaum geeft een hoge lob. Góra maakt een snoekduik en kopt de bal. Gersman bokst de bal weg.

17e minuut.
Martínez met de inworp. Velásquez met een sublieme pass. Dannebaum rent richting de bal. Dannebaum geeft een lange en hoge pass. Góra springt en kopt de bal. Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Benq 1:0

25e minuut.
Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannebaum geeft een hoge lob. Góra is nu in balbezit. Góra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Benq 2:0

26e minuut.
Brezovac is nu in balbezit. Kamilov rent richting de bal. Velásquez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Velásquez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Góra passt de bal met de wreef. Dannebaum rent richting de bal. Dannebaum geeft de bal voor. Góra krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dannebaum is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smith. Dannebaum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Whittaker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Góra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Benq 3:0

38e minuut.
Whittaker rent richting de bal. Whittaker passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dannebaum de bal. Dannebaum geeft een lange en hoge pass. Góra krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Whittaker met een sublieme pass. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannebaum probeert naar een medespeler te passen. Góra rent richting de bal. Góra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Morgese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dannebaum neemt de hoekschop. Klungelig pakt Góra de bal. Gersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall passt de bal met de wreef. Brezovac is nu in balbezit. Küchlin verovert de bal door een tackle van achteren. Küchlin draait met de bal, schiet en ... Isai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 40%, Benq 60%.
ASRIM Iskrzynia - Benq 3:0

53e minuut.
Solomon geeft een hoge lob. Góra rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dannebaum zal de hoekschop nemen. Góra springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whittaker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dannebaum geeft een lange en hoge pass. Góra is nu in balbezit. Góra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Benq 4:0

68e minuut.
Whittaker met een sublieme pass. Dannebaum rent richting de bal. Dannebaum geeft een lange en hoge pass. Góra probeert naar een medespeler te passen. Fatsch met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Martínez de bal. Martínez geeft de bal voor. Klungelig pakt Dannebaum de bal. Góra rent richting de bal. Góra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Golub`ev is nu in balbezit. Dannebaum onderschept slim de pass. Dannebaum geeft een hoge lob. Góra krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Brezovac passt de bal in één keer door. Whittaker met een sublieme pass. Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum geeft de bal voor. Góra krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 37%, Benq 63%.
ASRIM Iskrzynia - Benq 4:0