Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitkapela FC FC ABRAMOWICE
5-s3s Tactiek A+R
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
65.2 gemiddelde waardering 68.4
solide Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Manzanares passt de bal zonder na te denken. Barmby rent richting de bal. Pirzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pirzer krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Baciu probeert naar een medespeler te passen. Gdeszyński is nu in balbezit. Hnát onderschept slim de pass. Hnát haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - FC ABRAMOWICE 0:1

14e minuut.
Casco rent richting de bal. Guohui verovert de bal door een tackle van achteren. Guohui geeft een lange en hoge pass. O`Neil maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbaneja Achelpohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - FC ABRAMOWICE 0:2

20e minuut.
bin Azizo kopt de bal weg. Azat heeft problemen om de bal te vangen. Baciu met een sublieme pass. Hnát is nu in balbezit. Hnát haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl bokst de bal weg.

30e minuut.
Barmby rent richting de bal. Barmby geeft een hoge lob. Daar is Plachý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofian rent richting de bal. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Bošnjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Silbereisen geeft de bal voor. Radić met een sublieme pass. Süleymanoğlu geeft een lange en hoge pass. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel. Urbaneja Achelpohl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Manzanares passt de bal met de wreef. Pirzer onderschept slim de pass. Barmby is nu in balbezit. Barmby schiet op doel. Bošnjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Guohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Guohui geeft een hoge lob. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitkapela FC 56%, FC ABRAMOWICE 44%.
Pitkapela FC - FC ABRAMOWICE 0:2

49e minuut.
O`Neil is nu in balbezit. Kapa rent richting de bal. O`Neil onderschept slim de pass. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - FC ABRAMOWICE 0:3

52e minuut.
Kapa geeft een lange en hoge pass. Pirzer kopt de bal weg. Sanabria rent richting de bal. Sofian onderschept slim de pass. Sofian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ralls geeft een hoge lob. Kapa bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - FC ABRAMOWICE 0:4

58e minuut.
Radić geeft een hoge lob. Guohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Guohui passt de bal zonder na te denken. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Manzanares passt de bal zonder na te denken. Pirzer is nu in balbezit. Pirzer probeert naar een medespeler te passen. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Süleymanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. bin Azizo met een sublieme pass. Baciu speelt de bal door. O`Neil rent richting de bal. O`Neil schiet op doel. Urbaneja Achelpohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Plachý bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat verovert de bal door een tackle van achteren. Azat passt de bal zonder na te denken. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bošnjak met een harde bal richting middenveld. bin Azizo kopt de bal weg. Radić geeft een lange en hoge pass. Hnát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnát haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitkapela FC 51%, FC ABRAMOWICE 49%.
Pitkapela FC - FC ABRAMOWICE 0:4