Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lacoste Poznań Paka Jabłoniaka
bok lewy nowe X Tactiek moja 532
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.2 gemiddelde waardering 65
outstanding Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Podpora passt de bal met de wreef. Klemczyk is nu in balbezit. Smolík met een sublieme pass. Chiş is nu in balbezit. Chiş schiet op doel. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Inworp. Nepp met de inworp. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík geeft de bal voor. Chiş springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Paka Jabłoniaka 1:0

8e minuut.
Roda verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciurba met de inworp. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Biesiekierski heeft problemen om de bal te vangen. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Paka Jabłoniaka 2:0

18e minuut.
Rottman geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Smolík de bal onder controle te krijgen. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Paka Jabłoniaka 2:1

21e minuut.
Fachica met een sublieme pass. Rottman rent richting de bal. Rottman geeft de bal voor. Klungelig pakt Czapski de bal. Czapski schiet op doel. Polyanskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Rottman speelt de bal door. Klungelig pakt Feijó de bal. Feijó passt de bal in één keer door. Czapski is nu in balbezit. Czapski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Biesiekierski rent richting de bal. Castro is nu in balbezit. Biesiekierski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biesiekierski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ciurba met een sublieme pass. Smolík probeert naar een medespeler te passen. Nepp rent richting de bal. Nepp geeft een lange en hoge pass. Hathazari verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Starzewski speelt de bal door. Nepp heeft problemen om de bal te vangen. Nepp geeft de bal voor. Chiş krijgt zijn hoofd ertegen. Kontodimos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Paka Jabłoniaka 3:1

31e minuut.
Rottman is nu in balbezit. Jeleń begaat een overtreding. Rottman raakt geblesseerd tijdens het duel. Fachica met een snel genomen vrije trap. Czapski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fachica kopt de bal weg. Rottman rent richting de bal. Rottman geeft een lange en hoge pass. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Smolík met de inworp. Nepp rent richting de bal. Nepp geeft een hoge lob. Chiş maakt een snoekduik en kopt de bal. Kontodimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Paka Jabłoniaka 4:1

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nepp met de inworp. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík geeft een hoge lob. Ciurba geeft een hoge lob. Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ciurba rent richting de bal. Ciurba geeft een lange en hoge pass. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Paka Jabłoniaka 5:1

42e minuut.
Czapski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fachica de bal. Fachica met een sublieme pass. Rottman geeft een hoge lob. Czapski springt en kopt de bal. Polyanskiy bokst de bal weg. Jeleń kopt de bal weg. Daar is Patalas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rottman verovert de bal door een tackle van achteren. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Paka Jabłoniaka 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacoste Poznań 49%, Paka Jabłoniaka 51%.
Lacoste Poznań - Paka Jabłoniaka 5:2

48e minuut.
Kontodimos probeert naar een medespeler te passen. Feijó bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciurba. Ciurba krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Nepp rent richting de bal. Nepp geeft een lange en hoge pass. Chiş kopt de bal weg. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel. Kontodimos bokst de bal weg.

58e minuut.
Fachica heeft problemen om de bal te vangen. Fachica met een sublieme pass. Rottman is nu in balbezit. Rottman geeft een lange en hoge pass. Czapski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Fachica de bal onder controle te krijgen. Feijó probeert naar een medespeler te passen. Rottman rent richting de bal. Rottman geeft de bal voor. Czapski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Çatkıç komt het veld opgelopen. Thái Toàn komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Podpora heeft problemen om de bal te vangen. Feijó verovert de bal door een tackle van achteren. Feijó probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çatkıç de bal. Çatkıç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Thái Toàn geeft een lange en hoge pass. Ślepecki controleert de bal met de borst. Çatkıç maakt een afschuwelijke overtreding. Çatkıç krijgt een gele kaart. Ślepecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maiellaro komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Fachica rent richting de bal. Fachica passt de bal met de wreef. Thái Toàn rent richting de bal. Thái Toàn geeft een hoge lob. Çatkıç springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Podpora kan de bal niet met de borst controleren. Çatkıç is nu in balbezit. Ślepecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çatkıç raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rogacz neemt zijn aanloop. Polyanskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Hathazari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ağayarzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiş roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chiş kan niet meer verder spelen. Velghe komt het veld opgelopen. Castro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Paka Jabłoniaka 6:2

90e minuut.
Nepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nepp passt de bal zonder na te denken. Ciurba rent richting de bal. Ciurba geeft de bal voor. Castro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacoste Poznań 51%, Paka Jabłoniaka 49%.
Lacoste Poznań - Paka Jabłoniaka 6:2