Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CWKS Pakoma KKS Prosna Kalisz
5-3-2 wing Tactiek 541v1111
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
37.7 gemiddelde waardering 64
matig Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitmuntend


21e minuut.
Inworp. Fulczyk komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Bật Hiếu onderschept slim de pass. Bật Hiếu passt de bal in één keer door. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bật Hiếu rent richting de bal. Paspallis rent richting de bal. Bật Hiếu onderschept slim de pass. Bật Hiếu schiet op doel. Banaś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - KKS Prosna Kalisz 0:1

32e minuut.
Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe geeft de bal voor. Klungelig pakt Paspallis de bal. Bật Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Bật Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - KKS Prosna Kalisz 0:2

34e minuut.
Pătra is nu in balbezit. Skubiszyński onderschept slim de pass. Skubiszyński geeft een hoge lob. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Zwacklmann met de inworp. Opplinger rent richting de bal. Opplinger geeft de bal voor. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Banaś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - KKS Prosna Kalisz 0:3

40e minuut.
Lubatti geeft een hoge lob. Bật Hiếu kopt de bal weg. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - KKS Prosna Kalisz 0:4

43e minuut.
Szydłowski rent richting de bal. Quluzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Banaś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Pakoma 70%, KKS Prosna Kalisz 30%.
CWKS Pakoma - KKS Prosna Kalisz 0:4

47e minuut.
Mańk probeert naar een medespeler te passen. Opplinger probeert naar een medespeler te passen. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - KKS Prosna Kalisz 0:5

51e minuut.
Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə geeft de bal voor. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla schiet op doel. Lucasson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lezza bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buonanotte met een snelle inworp. Lezza rent richting de bal. Lezza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mańk passt de bal in één keer door. Paspallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu onderschept slim de pass. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Banaś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - KKS Prosna Kalisz 0:6

57e minuut.
Opplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger geeft de bal voor. Daar is Szydłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szydłowski draait met de bal, schiet en ... Banaś probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - KKS Prosna Kalisz 0:7

58e minuut.
Erpençe met de inworp. Daar is Mańk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mańk met een sublieme pass. Daar is Erpençe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpençe met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Quluzadə geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erpençe met de inworp. Mańk rent richting de bal. Mańk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Inworp. Zwacklmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - KKS Prosna Kalisz 0:8

72e minuut.
Erpençe geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Paspallis ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Paspallis naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bật Hiếu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bật Hiếu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Banaś bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - KKS Prosna Kalisz 0:9

72e minuut.
Gamla probeert naar een medespeler te passen. Pătra heeft problemen om de bal te vangen. Bật Hiếu onderschept slim de pass. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Banaś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Fulczyk neemt vlug de vrije trap. Opplinger kopt de bal weg. Mańk speelt de bal door. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu schiet op doel. Banaś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Szydłowski rent richting de bal. Szydłowski passt de bal in één keer door. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - KKS Prosna Kalisz 0:10

88e minuut.
Opplinger passt de bal zonder na te denken. Mańk met een sublieme pass. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - KKS Prosna Kalisz 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Pakoma 70%, KKS Prosna Kalisz 30%.
CWKS Pakoma - KKS Prosna Kalisz 0:11