Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitkapela FC Benq
5-s3s Tactiek lvp
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
69.7 gemiddelde waardering 59.8
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Manzanares speelt de bal door. Barmby rent richting de bal. Barmby geeft de bal voor. Mustapuro krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - Benq 1:0

12e minuut.
Marshall passt de bal zonder na te denken. Silbereisen verovert de bal door een tackle van achteren. Küchlin met een sublieme pass. Portel is nu in balbezit. Portel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Mantega geeft een lange en hoge pass. Mustapuro is nu in balbezit. Fatsch is nu in balbezit. Mustapuro onderschept slim de pass. Mustapuro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Barmby geeft de bal voor. Morgese kan de bal niet met de borst controleren. Mustapuro is nu in balbezit. Mustapuro schiet op doel. Gersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - Benq 2:0

34e minuut.
Barmby met een sublieme pass. Klungelig pakt Mantega de bal. Mantega passt de bal met de wreef. Portel bereikt de bal nog maar net als eerste. Portel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitkapela FC 38%, Benq 62%.
Pitkapela FC - Benq 2:0

48e minuut.
Marydziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Portel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gdeszyński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Karineem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gheorghiu komt het veld opgelopen. Marydziński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koselski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Sofian kopt de bal weg. Barmby rent richting de bal. Gheorghiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gheorghiu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Morgese geeft de bal voor. Inworp. Azat met een snelle inworp. Manzanares is nu in balbezit. Manzanares geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fatsch speelt de bal door. Morgese controleert de bal met de borst. Mustapuro is nu in balbezit. Mustapuro schiet op doel. Gersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - Benq 3:0

74e minuut.
Kapa rent richting de bal. Koselski onderschept slim de pass. Portel is nu in balbezit. Portel schiet op doel. Urbaneja Achelpohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - Benq 3:1

84e minuut.
Fatsch geeft de bal voor. Küchlin rent richting de bal. Küchlin speelt de bal door. Portel bereikt de bal nog maar net als eerste. Portel draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Casco geeft de bal voor. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian maakt een afschuwelijke overtreding. Sofian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitkapela FC 43%, Benq 57%.
Pitkapela FC - Benq 3:1