Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lwy Ząbki Pędzące lamy z nad wisly
na A klasowców Tactiek klit
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 56.6
excellent Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


19e minuut.
Kuśmienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmienny passt de bal zonder na te denken. Baxşıyev met een sublieme pass. Öncel rent richting de bal. Öncel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baxşıyev is nu in balbezit. Baxşıyev draait met de bal, schiet en ... Fajardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Ząbki - Pędzące lamy z nad wisly 1:0

21e minuut.
Struś rent richting de bal. Struś passt de bal met de wreef. Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung passt de bal zonder na te denken. Kulewski is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lwy Ząbki - Pędzące lamy z nad wisly 1:1

26e minuut.
Santalab is nu in balbezit. Santalab geeft een hoge lob. Kuśmienny rent richting de bal. Kuśmienny schiet op doel. Wlatczyński probeert de bal aan de voet te houden. Fajardo bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Theuwen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Żyrkowski geeft een hoge lob. Dodds met een sublieme pass. Moraru kopt de bal weg. Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Psalidas kopt de bal weg. Kuśmienny is nu in balbezit. Kuśmienny schiet op doel. Máriássy probeert de bal aan de voet te houden. Fajardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Ząbki - Pędzące lamy z nad wisly 2:1

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Santalab de bal onder controle te krijgen. Wlatczyński geeft de bal voor. Polovanec heeft problemen om de bal te vangen. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski geeft de bal voor. Dodds bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lwy Ząbki 52%, Pędzące lamy z nad wisly 48%.
Lwy Ząbki - Pędzące lamy z nad wisly 2:1

46e minuut.
Domuzin is nu in balbezit. Domuzin passt de bal met de wreef. Wlatczyński met een sublieme pass. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski draait met de bal, schiet en ... Dodds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bârlea is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Mihalik kopt de bal weg. Öncel rent richting de bal. Öncel speelt de bal door. Baxşıyev rent richting de bal. Baxşıyev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Struś is nu in balbezit. Kuśmienny verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmienny geeft een hoge lob. Wlatczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Öncel maakt een snoekduik en kopt de bal. Fajardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Kuśmienny met een sublieme pass. Baxşıyev is nu in balbezit. Baxşıyev passt de bal in één keer door. Daar is Öncel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öncel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Struś geeft een lange en hoge pass. Polovanec kan de bal niet met de borst controleren. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap. Dodds werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lwy Ząbki - Pędzące lamy z nad wisly 2:2

65e minuut.
Boussatta speelt de bal door. Lung geeft een lange en hoge pass. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski schiet op doel. Dodds maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Ząbki - Pędzące lamy z nad wisly 2:3

68e minuut.
Domuzin met een sublieme pass. Struś is nu in balbezit. Struś heeft problemen om de bal te vangen. Struś geeft de bal voor. Żyrkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihalik met een snelle inworp. Lung speelt de bal door. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Santalab speelt de bal door. Blackman geeft een hoge lob. Żyrkowski rent richting de bal. Daar is Żyrkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żyrkowski schiet op doel. Dodds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Klungelig pakt Santalab de bal. Boussatta is nu in balbezit. Lung is nu in balbezit. Lung geeft een lange en hoge pass. Struś geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Dodds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Dodds trapt de bal weg van het doel. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon met een sublieme pass. Kuśmienny rent richting de bal. Kuśmienny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pantilimon met een sublieme pass. Kuśmienny probeert de bal aan de voet te houden. Máriássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmienny onderschept slim de pass. Kuśmienny schiet op doel. Fajardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Bârlea onderschept slim de pass. Domuzin rent richting de bal. Domuzin passt de bal zonder na te denken. Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap. Dodds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Blackman is nu in balbezit. Öncel verovert de bal door een tackle van achteren. Öncel met een sublieme pass. Baxşıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxşıyev draait met de bal, schiet en ... Fajardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Domuzin is nu in balbezit. Domuzin passt de bal in één keer door. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Ząbki - Pędzące lamy z nad wisly 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lwy Ząbki 53%, Pędzące lamy z nad wisly 47%.
Lwy Ząbki - Pędzące lamy z nad wisly 2:4