Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WZL Legia Force
442 Tactiek owen
59% Balbezit 41%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Spirin rent richting de bal. Wilczycki is nu in balbezit. Poulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulus geeft de bal voor. Bonvicino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WZL - Legia Force 0:1

2e minuut.
Üzer rent richting de bal. Üzer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fresnedoso de bal. Poulus is nu in balbezit. Poulus schiet op doel. Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Torre met de inworp. Kujawiński geeft de bal voor. Kuder kan de bal niet met de borst controleren. Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin draait met de bal, schiet en ... Haničinec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bonvicino rent richting de bal. Bento begaat een overtreding. Bonvicino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Üzer komt bij de bal en schiet. Poulus krijgt zijn hoofd ertegen. Fresnedoso verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Bonvicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvicino geeft een lange en hoge pass. Daar is Fresnedoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulus haalt uit met een fantastische trap. Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Poulus passt de bal zonder na te denken. Wilczycki is nu in balbezit. Bonvicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvicino haalt uit met een fantastische trap. Pineda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tobar geeft een hoge lob. Poulus kopt de bal weg. Wilczycki rent richting de bal. Wilczycki haalt uit met een fantastische trap. Pineda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WZL - Legia Force 0:2

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Üzer de bal onder controle te krijgen. Torre rent richting de bal. Torre passt de bal met de wreef. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak draait met de bal, schiet en ... Haničinec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Üzer passt de bal in één keer door. Wilczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvicino is nu in balbezit. Bonvicino haalt uit met een fantastische trap. Pineda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Torre rent richting de bal. Torre passt de bal met de wreef. Alfonso geeft een hoge lob. Poulus is nu in balbezit. Poulus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WZL 57%, Legia Force 43%.
WZL - Legia Force 0:2

52e minuut.
Kalny speelt de bal door. Wilczycki rent richting de bal. Bento verovert de bal door een tackle van achteren. Poulus verovert de bal door een tackle van achteren. Poulus schiet op doel. Pineda bokst de bal weg.

53e minuut.
Markiel kopt de bal weg. Daar is Üzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üzer met een sublieme pass. Poulus rent richting de bal. Poulus haalt uit met een fantastische trap. Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Torre passt de bal in één keer door. Laulaja rent richting de bal. Laulaja passt de bal in één keer door. Kubiak rent richting de bal. Kubiak schiet op doel. Haničinec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Metaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalny verovert de bal door een tackle van achteren. Kalny speelt de bal door. Poulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulus haalt uit met een fantastische trap. Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Tobar speelt de bal door. Üzer is nu in balbezit. Üzer speelt de bal door. Wilczycki is nu in balbezit. Wilczycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Fresnedoso passt de bal met de wreef. Laulaja rent richting de bal. Laulaja passt de bal met de wreef. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak draait met de bal, schiet en ... Haničinec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kujawiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Bonvicino met de inworp. Üzer rent richting de bal. Üzer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poulus is nu in balbezit. Poulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WZL - Legia Force 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WZL 53%, Legia Force 47%.
WZL - Legia Force 0:3
WZL