Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA Dywizjon 303 Warszawa
liga Tactiek JUVE_IV
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Armas is nu in balbezit. Armas met een sublieme pass. Ghiringhelli is nu in balbezit. Ghiringhelli schiet op doel. Riković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - Dywizjon 303 Warszawa 1:0

20e minuut.
Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Dera geeft een lange en hoge pass. Ghiringhelli rent richting de bal. Ghiringhelli haalt uit met een fantastische trap. Riković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Lăcustă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suliński krijgt een gele kaart. Macharski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lăcustă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Riković niet meer kan verder spelen. Liidemann komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Lăcustă met de inworp. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński met een sublieme pass. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diliberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Baloomao zijn tegenspeler op de grond. Baloomao is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Breg onderschept slim de pass. Armas is nu in balbezit. Armas met een sublieme pass. Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - Dywizjon 303 Warszawa 2:0

41e minuut.
Mesa speelt de bal door. Obando rent richting de bal. Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Suliński speelt de bal door. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Armas zijn tegenspeler op de grond. Armas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA 25%, Dywizjon 303 Warszawa 75%.
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - Dywizjon 303 Warszawa 2:0

49e minuut.
Radziwon kopt de bal weg. Klungelig pakt Armas de bal. Suliński geeft een hoge lob. Obando rent richting de bal. Obando haalt uit met een fantastische trap. Przygocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obando is nu in balbezit. Niedzielski verovert de bal door een tackle van achteren. Niedzielski geeft een lange en hoge pass. Macharski is nu in balbezit. Macharski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liidemann trapt de bal weg van het doel. Mesa kopt de bal weg. Obando is nu in balbezit. Obando draait met de bal, schiet en ... Przygocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

58e minuut.
Radziwon passt de bal met de wreef. Lăcustă speelt de bal door. Ghiringhelli rent richting de bal. Ghiringhelli schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalianidis verovert de bal door een tackle van achteren. Dalianidis passt de bal met de wreef. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki haalt uit met een fantastische trap. Przygocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa geeft een hoge lob. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki schiet op doel. Przygocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - Dywizjon 303 Warszawa 2:1

69e minuut.
Dalianidis rent richting de bal. Niedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dalianidis zijn tegenspeler op de grond. Dalianidis krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Huybrechts passt de bal in één keer door. Despaigne is nu in balbezit. Despaigne geeft een hoge lob. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Despaigne geeft een hoge lob. Dera is nu in balbezit. Dera geeft een lange en hoge pass. Piasecki rent richting de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Przygocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Huybrechts is nu in balbezit. Huybrechts geeft een lange en hoge pass. Obando rent richting de bal. Obando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - Dywizjon 303 Warszawa 2:2

82e minuut.
Liidemann trapt de bal weg. Obando kopt de bal weg. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ... Przygocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - Dywizjon 303 Warszawa 2:3

84e minuut.
Hagi geeft een lange en hoge pass. Obando rent richting de bal. Diliberto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Diliberto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Dera geeft een hoge lob. Armas kopt de bal weg. Ghiringhelli rent richting de bal. Macharski is nu in balbezit. Macharski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Klungelig pakt Obando de bal. Mesa rent richting de bal. Mesa passt de bal in één keer door. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki schiet op doel. Przygocki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA 39%, Dywizjon 303 Warszawa 61%.
JUVENTUR WÓLKA HYŻNEŃSKA - Dywizjon 303 Warszawa 2:3