Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:17
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: TOYOTA PARK
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 44833
Pomowiec Olszanica Truteń
nissanmicra Tactiek Maniek
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.6 gemiddelde waardering 60.8
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Srebrov heeft problemen om de bal te vangen. Srebrov probeert naar een medespeler te passen. Zdrojewski heeft problemen om de bal te vangen. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz schiet op doel. Temesvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Solito onderschept slim de pass. Żuralski heeft problemen om de bal te vangen. Mkrtchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkrtchyan schiet op doel. Jakovljević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Leszko de bal. Zakos is nu in balbezit. Zakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomowiec Olszanica - Truteń 1:0

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Szulakowski de bal onder controle te krijgen. Gorczyca rent richting de bal. Szulakowski begaat een overtreding. Szulakowski krijgt een gele kaart. Gorczyca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solito zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zdrojewski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pomowiec Olszanica 39%, Truteń 61%.
Pomowiec Olszanica - Truteń 1:0

48e minuut.
Hahnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnel passt de bal zonder na te denken. Zakos rent richting de bal. Zakos haalt uit met een fantastische trap. Jakovljević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomowiec Olszanica - Truteń 2:0

51e minuut.
Mkrtchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkrtchyan passt de bal in één keer door. Luia is nu in balbezit. Luia geeft een lange en hoge pass. Mkrtchyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Yultuğ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yultuğ begaat een overtreding. Yultuğ krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Zdrojewski rent richting de bal. Zdrojewski passt de bal met de wreef. Paler rent richting de bal. Paler geeft de bal voor. Yultuğ onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomowiec Olszanica - Truteń 2:1

76e minuut.
Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski geeft een hoge lob. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pomowiec Olszanica - Truteń 2:2

87e minuut.
Inworp. Rammos komt het veld opgelopen. Pradales komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pomowiec Olszanica 45%, Truteń 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pomowiec Olszanica - Truteń 2:2