Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:14
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Cash Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 30000
Moneyball F.C. Mks Legia Sochaczew
reforma Tactiek cieniasek
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 59.7
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Cepa is nu in balbezit. Cepa passt de bal met de wreef. Tyliński is nu in balbezit. Tyliński geeft een lange en hoge pass. Strzelec krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - Mks Legia Sochaczew 1:0

11e minuut.
Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Cepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - Mks Legia Sochaczew 2:0

18e minuut.
Sauer met een sublieme pass. Cagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu begaat een overtreding. Radu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ravizza rent richting de bal. Ravizza passt de bal zonder na te denken. Fyssas is nu in balbezit. Strzelec verovert de bal door een tackle van achteren. Strzelec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Cepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepa verovert de bal door een tackle van achteren. Cepa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fyssas geeft een hoge lob. Altman kopt de bal weg. Inworp. Cagnoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabaszewski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ravizza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyliński passt de bal met de wreef. Cepa is nu in balbezit. Cepa haalt uit met een fantastische trap. Paveglio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

41e minuut.
Mandemakers met een sublieme pass. Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Cepa rent richting de bal. Cepa haalt uit met een fantastische trap. Paveglio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 44%, Mks Legia Sochaczew 56%.
Moneyball F.C. - Mks Legia Sochaczew 2:0

54e minuut.
Mandemakers passt de bal zonder na te denken. Ravizza rent richting de bal. Ravizza geeft een hoge lob. Cepa krijgt zijn hoofd ertegen. Strzelec springt en kopt de bal. Paveglio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Strzelec controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Paveglio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kabes kopt de bal weg. Grazdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grazdani geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opałacz met een snelle inworp. Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Cepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ravizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravizza geeft een lange en hoge pass. Tyliński rent richting de bal. Tyliński geeft een lange en hoge pass. Strzelec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - Mks Legia Sochaczew 3:0

76e minuut.
Adamowicz is nu in balbezit. Ravizza onderschept slim de pass. Ravizza geeft een lange en hoge pass. Cepa is nu in balbezit. Cepa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Servello passt de bal in één keer door. Grazdani probeert naar een medespeler te passen. Cagnoli rent richting de bal. Cagnoli geeft een lange en hoge pass. Kabes springt en kopt de bal. Karpel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 44%, Mks Legia Sochaczew 56%.
Moneyball F.C. - Mks Legia Sochaczew 3:0