Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Legia ŁAZY Montezuma
stara jara Tactiek moja4
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.7 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Cornelius de bal onder controle te krijgen. Delibegović rent richting de bal. Cornelius onderschept slim de pass. Cornelius geeft een lange en hoge pass. Płomiński krijgt zijn hoofd ertegen. N`Di probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Mikosiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rambert. Mikosiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cornelius zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Płomiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Haktanır verovert de bal door een tackle van achteren. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński rent richting de bal. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. N`Di werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Legia ŁAZY - Montezuma 0:1

22e minuut.
Niziałek probeert naar een medespeler te passen. Bolesta is nu in balbezit. Bolesta met een sublieme pass. Mikosiak rent richting de bal. Mikosiak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Petcu passt de bal in één keer door. Daar is Szczepek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niziałek geeft een hoge lob. Płomiński rent richting de bal. Płomiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Suliński speelt de bal door. Petcu rent richting de bal. Petcu passt de bal met de wreef. Kominatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominatos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Legia ŁAZY - Montezuma 1:1

35e minuut.
Wysokiński met de inworp. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński geeft een hoge lob. Josefi kan de bal niet met de borst controleren. Kominatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Linardon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Szczepek passt de bal in één keer door. Suliński rent richting de bal. Suliński passt de bal in één keer door. Arcidiaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcidiaco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Cornelius is nu in balbezit. Cornelius met een sublieme pass. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński haalt uit met een fantastische trap. N`Di maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Legia ŁAZY - Montezuma 1:2

45e minuut.
Bolesta verovert de bal door een tackle van achteren. Antolak rent richting de bal. Antolak speelt de bal door. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Legia ŁAZY 54%, Montezuma 46%.
KS Legia ŁAZY - Montezuma 1:2

57e minuut.
Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Haktanır legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cornelius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Płomiński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. N`Di maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Legia ŁAZY - Montezuma 1:3

62e minuut.
Haktanır met een sublieme pass. Breuil geeft de bal voor. Kominatos kopt de bal weg. Arcidiaco rent richting de bal. Arcidiaco schiet op doel. Linardon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Josefi kopt de bal weg. Cornelius rent richting de bal. Cornelius passt de bal in één keer door. Mikosiak is nu in balbezit. Mikosiak geeft de bal voor. N`Di verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Płomiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tudose geeft een lange en hoge pass. Płomiński is nu in balbezit. Haktanır begaat een overtreding. Haktanır krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Wysokiński onderschept slim de pass. Wysokiński geeft een lange en hoge pass. Rambert kopt de bal weg. Suliński geeft de bal voor. Kominatos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Legia ŁAZY 46%, Montezuma 54%.
KS Legia ŁAZY - Montezuma 1:3