Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:15
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: FC Piła Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24399
FC Piła FC Bastion
Pierwsza Tactiek 5-2-3 press
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
61.2 gemiddelde waardering 53.6
very good Schieten excellent
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Cossalter speelt de bal door. Hamák geeft de bal voor. Lourenço kopt de bal weg. Kołodziejewski is nu in balbezit. Kołodziejewski haalt uit met een fantastische trap. Vukušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Hurmuzachi rent richting de bal. Hurmuzachi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fryc met de inworp. Owczarz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cannon probeert naar een medespeler te passen. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen onderschept slim de pass. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Arregin geeft een hoge lob. Cossalter onderschept slim de pass. Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk geeft de bal voor. Kołodziejewski krijgt zijn hoofd ertegen. Vukušić bokst de bal weg.

15e minuut.
Orsina passt de bal zonder na te denken. Hamák rent richting de bal. Cach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cach krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cach probeert naar een medespeler te passen. Weselik met een snel genomen vrije trap. Gammeltoft Hansen heeft problemen om de bal te vangen. Arregin rent richting de bal. Gammeltoft Hansen onderschept slim de pass. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap. Drabij bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jakubczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gmoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmoch schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hurmuzachi de bal onder controle te krijgen. Vukušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piła - FC Bastion 0:1

32e minuut.
Hamák is nu in balbezit. Inworp. Hamák met de inworp. Orsina bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cannon passt de bal zonder na te denken. Zabawa met een sublieme pass. Cannon met een sublieme pass. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Jakubczyk probeert naar een medespeler te passen. Gmoch probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejewski heeft problemen om de bal te vangen. Gmoch rent richting de bal. Gmoch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz onderschept slim de pass. Owczarz passt de bal zonder na te denken. Kołodziejewski heeft problemen om de bal te vangen. Kołodziejewski schiet op doel. Vukušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piła 45%, FC Bastion 55%.
FC Piła - FC Bastion 0:1

47e minuut.
Jakubczyk is nu in balbezit. Jakubczyk passt de bal met de wreef. Gmoch rent richting de bal. Gmoch haalt uit met een fantastische trap. Vukušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piła - FC Bastion 0:2

52e minuut.
Zabawa rent richting de bal. Zabawa passt de bal met de wreef. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piła - FC Bastion 1:2

58e minuut.
Cossalter maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Arregin de bal. Gammeltoft Hansen onderschept slim de pass. Gammeltoft Hansen draait met de bal, schiet en ... Drabij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Piła - FC Bastion 2:2

63e minuut.
Gmoch passt de bal met de wreef. Kołodziejewski rent richting de bal. Kołodziejewski met een sublieme pass. Gmoch rent richting de bal. Gmoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piła - FC Bastion 2:3

66e minuut.
Zabawa passt de bal zonder na te denken. Hamák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamák geeft een lange en hoge pass. Orsina rent richting de bal. Orsina haalt uit met een fantastische trap. Drabij bokst de bal weg.

83e minuut.
Weselik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orsina kan de bal niet met de borst controleren. Azoulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsina onderschept slim de pass. Orsina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piła 40%, FC Bastion 60%.
FC Piła - FC Bastion 2:3