Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:18
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: FC Piła Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 24399
FC Piła united bdg
Pierwsza Tactiek Taktyka_3++
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 2
60.9 gemiddelde waardering 56.7
very good Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Klungelig pakt Gammeltoft Hansen de bal. Papagnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiz verovert de bal door een tackle van achteren. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap. Saunders verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Papagnone passt de bal met de wreef. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balaci. Balaci krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Köseoğlu met de inworp. Slončík rent richting de bal. Slončík passt de bal in één keer door. Frandsen is nu in balbezit. Frandsen draait met de bal, schiet en ... Vukušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gammeltoft Hansen probeert naar een medespeler te passen. Papagnone rent richting de bal. Papagnone passt de bal met de wreef. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon draait met de bal, schiet en ... Paal! Saunders kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Kapović is nu in balbezit. Kapović geeft een lange en hoge pass. Hurmuzachi controleert de bal met de borst. Solner is nu in balbezit. Solner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Frandsen de bal. Cossalter is nu in balbezit. Frandsen verovert de bal door een tackle van achteren. Frandsen schiet op doel. Vukušić bokst de bal weg.

37e minuut.
Frandsen rent richting de bal. Zabawa onderschept slim de pass. Zabawa passt de bal met de wreef. Matiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiz geeft een lange en hoge pass. Vukušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Weselik is nu in balbezit. Cossalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik probeert naar een medespeler te passen. Papagnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagnone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Kapović kan de bal niet met de borst controleren. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapović begaat een overtreding. Kapović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piła 47%, united bdg 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Piła - united bdg 0:0

46e minuut.
Weselik heeft problemen om de bal te vangen. Weselik speelt de bal door. Papagnone rent richting de bal. Papagnone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kapović is nu in balbezit. Kapović geeft de bal voor. Slončík rent richting de bal. Frandsen is nu in balbezit. Frandsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Vukušić met een harde bal richting middenveld. Hamák kopt de bal weg. Papagnone rent richting de bal. Papagnone geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Weselik met een sublieme pass. Papagnone heeft problemen om de bal te vangen. Matiz maakt een afschuwelijke overtreding. Matiz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Papagnone raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Papagnone kan niet meer verder spelen. Orsina komt het veld opgelopen. Weselik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gammeltoft Hansen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Frandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Slončík is nu in balbezit. Slončík passt de bal in één keer door. Solner is nu in balbezit. Solner haalt uit met een fantastische trap. Vukušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Orsina verovert de bal door een tackle van achteren. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balaci krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Weselik rent richting de bal. Weselik speelt de bal door. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen schiet op doel. Saunders probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piła 35%, united bdg 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Piła - united bdg 0:0