Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leszczanie FC Piła
532 Tactiek Pierwsza
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Huddlestone rent richting de bal. Huddlestone passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gammeltoft Hansen de bal. Gammeltoft Hansen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszczanie - FC Piła 0:1

3e minuut.
Weselik passt de bal zonder na te denken. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszczanie - FC Piła 0:2

8e minuut.
Muranowski probeert naar een medespeler te passen. Kalmár speelt de bal door. Klungelig pakt Cossalter de bal. Ambrozić rent richting de bal. Ambrozić schiet op doel. Vukušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Hamák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gammeltoft Hansen de bal. Brindisi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brindisi krijgt een gele kaart. Gammeltoft Hansen raakt geblesseerd tijdens het duel. Papagnone neemt de penalty, wat een uithaal! Linich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszczanie - FC Piła 0:3

22e minuut.
Bielecki geeft de bal voor. Daar is Cossalter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrozić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozić haalt uit met een fantastische trap. Vukušić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszczanie - FC Piła 1:3

40e minuut.
Brindisi kopt de bal weg. Hamák rent richting de bal. Hamák geeft de bal voor. Papagnone krijgt zijn hoofd ertegen. Linich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Hurmuzachi met een sublieme pass. Daar is Gammeltoft Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagi onderschept slim de pass. Zabawa verovert de bal door een tackle van achteren. Zabawa passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszczanie 57%, FC Piła 43%.
Leszczanie - FC Piła 1:3

46e minuut.
Papagnone passt de bal in één keer door. Muranowski rent richting de bal. Gammeltoft Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Gammeltoft Hansen schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Mironszyk geeft de bal voor. Papagnone kopt de bal weg. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap. Linich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszczanie - FC Piła 1:4

48e minuut.
Lieb geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zabawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schitelea rent richting de bal. Schitelea geeft de bal voor. Linich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Papagnone is nu in balbezit. Muranowski onderschept slim de pass. Muranowski probeert naar een medespeler te passen. Kalmár rent richting de bal. Kalmár geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Półtorak geeft een hoge lob. Hamák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamák met een sublieme pass. Papagnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagnone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Huddlestone geeft de bal voor. Hamák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamák geeft een lange en hoge pass. Papagnone rent richting de bal. Papagnone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Weselik is nu in balbezit. Ambrozić onderschept slim de pass. Ambrozić passt de bal zonder na te denken. Bielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hagi verovert de bal door een tackle van achteren. Brindisi is nu in balbezit. Brindisi passt de bal zonder na te denken. Ambrozić rent richting de bal. Ambrozić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Muranowski met een sublieme pass. Kalmár rent richting de bal. Kalmár passt de bal zonder na te denken. Bielecki rent richting de bal. Bielecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hamák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamák passt de bal in één keer door. Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leszczanie - FC Piła 1:5

80e minuut.
Linich met een sublieme pass. Kalmár is nu in balbezit. Kalmár passt de bal met de wreef. Ambrozić is nu in balbezit. Ambrozić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszczanie - FC Piła 2:5

89e minuut.
Kalmár geeft de bal voor. Huddlestone speelt de bal door. Daar is Lieb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszczanie 54%, FC Piła 46%.
Leszczanie - FC Piła 2:5