Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:16
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: Misiak FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26367
Misiak FC komuchy
5-3-2 Tactiek 444
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
56.7 gemiddelde waardering 60
very good Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Daar is Stohler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rambert rent richting de bal. Jahnson rent richting de bal. Rambert is nu in balbezit. Rambert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lepra passt de bal zonder na te denken. Feijo rent richting de bal. Feijo passt de bal zonder na te denken. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Feijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijo probeert naar een medespeler te passen. Lorenzini is nu in balbezit. Lorenzini draait met de bal, schiet en ... Undona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misiak FC - komuchy 1:0

19e minuut.
Saletrík met een sublieme pass. Lorenzini rent richting de bal. Gančarčík begaat een overtreding. Gančarčík krijgt een gele kaart. Lorenzini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Lepra rent richting de bal. Dąbiewicz is nu in balbezit. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap. Gilbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misiak FC - komuchy 1:1

28e minuut.
Jahnson kopt de bal weg. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert speelt de bal door. Lorenzini rent richting de bal. Lorenzini haalt uit met een fantastische trap. Undona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Raczek rent richting de bal. Raczek passt de bal zonder na te denken. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski schiet op doel. Gilbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misiak FC - komuchy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misiak FC 42%, komuchy 58%.
Misiak FC - komuchy 1:2

49e minuut.
Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski met een sublieme pass. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... Gilbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misiak FC - komuchy 1:3

56e minuut.
Inworp. Raczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap. Gilbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Gančarčík speelt de bal door. Lepra rent richting de bal. Matzouranis begaat een overtreding. Matzouranis krijgt een gele kaart. Lepra moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lepra kan niet meer verder spelen. Haremza komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Dąbiewicz passt de bal zonder na te denken. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong passt de bal met de wreef. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert draait met de bal, schiet en ... Undona bokst de bal weg.

78e minuut.
Dąbiewicz geeft een hoge lob. Jahnson controleert de bal met de borst. Jahnson passt de bal in één keer door. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Van Gijseghem met de inworp. Feijo rent richting de bal. Feijo passt de bal in één keer door. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson draait met de bal, schiet en ... Undona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Rambert geeft de bal voor. Jahnson rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Stohler ... Strafschop! Jahnson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jahnson kan niet meer verder spelen. Misiurek komt het veld opgelopen. Rambert legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Undona bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misiak FC 44%, komuchy 56%.
Misiak FC - komuchy 1:3