Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:16
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: 3 Korony Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14684
3 Korony Huragan Dąbrówka
:)) Tactiek 555
54% Balbezit 46%
18% Spel op eigen helft 82%
48 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 26.4
formidable Schieten average
very good Passen weak
good Verdedigen average


6e minuut.
Biegański speelt de bal door. Putrycz geeft de bal voor. van Vleuten heeft problemen om de bal te vangen. Blacký bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacký haalt uit met een fantastische trap. Fernández Gómez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 1:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oprea met een snelle inworp. Yuğtunç is nu in balbezit. Yuğtunç geeft een lange en hoge pass. Gourdon krijgt zijn hoofd ertegen. Fernández Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hlouška heeft problemen om de bal te vangen. Gourdon rent richting de bal. Gourdon schiet op doel. Fernández Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 2:0

10e minuut.
Daar is Borový, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaucha passt de bal met de wreef. Blacký rent richting de bal. Blacký schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zaucha passt de bal in één keer door. Yuğtunç is nu in balbezit. Yuğtunç passt de bal in één keer door. Daar is Blacký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blacký haalt uit met een fantastische trap. Fernández Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kalfa probeert naar een medespeler te passen. Zaucha speelt de bal door. Blacký rent richting de bal. Blacký draait met de bal, schiet en ... Fernández Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 3:0

14e minuut.
Zaucha rent richting de bal. Zaucha geeft een lange en hoge pass. Daar is van Vleuten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gourdon rent richting de bal. Gourdon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Hlouška geeft de bal voor. Delijaš geeft de bal voor. van Vleuten probeert de bal met de borst te controleren. Blacký bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacký draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Fernández Gómez trapt de bal weg van het doel. Yuğtunç speelt de bal door. Blacký is nu in balbezit. Blacký schiet op doel. Fernández Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gourdon is nu in balbezit. Gourdon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 4:0

18e minuut.
tarica rent richting de bal. tarica passt de bal zonder na te denken. Blacký is nu in balbezit. Blacký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 5:0

21e minuut.
Yuğtunç passt de bal met de wreef. Borový is nu in balbezit. Zaucha onderschept slim de pass. Zaucha geeft een hoge lob. Gourdon springt en kopt de bal. Fernández Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ayerdis heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Scott heeft problemen om de bal te vangen. tarica is nu in balbezit. Oprea speelt de bal door. Gourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourdon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oprea neemt de hoekschop. van Vleuten kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourdon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 6:0

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Strauber de bal onder controle te krijgen. Blacký rent richting de bal. Blacký heeft problemen om de bal te vangen. Blacký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 7:0

26e minuut.
Strauber speelt de bal door. Inworp. Zaucha met een snelle inworp. tarica geeft een lange en hoge pass. Gourdon maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández Gómez bokst de bal weg.

27e minuut.
Duarte kopt de bal weg. Oprea kan de bal niet met de borst controleren. Oprea speelt de bal door. Gourdon is nu in balbezit. Gourdon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Yuğtunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuğtunç passt de bal met de wreef. Gourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourdon schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 8:0

34e minuut.
Zaucha rent richting de bal. Zaucha geeft een hoge lob. Gourdon kopt de bal weg. Blacký is nu in balbezit. Blacký schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernández Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Ayerdis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaucha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuğtunç is nu in balbezit. Yuğtunç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ayerdis trapt de bal weg van het doel. Duarte kopt de bal weg. Yuğtunç probeert naar een medespeler te passen. Blacký rent richting de bal. Blacký draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 9:0

38e minuut.
Inworp. Oprea met de inworp. Klungelig pakt Yuğtunç de bal. Gourdon is nu in balbezit. Gourdon haalt uit met een fantastische trap. Fernández Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Biegański geeft een lange en hoge pass. tarica kopt de bal weg. Zaucha speelt de bal door. Blacký probeert de bal met de borst te controleren. Blacký schiet op doel. Fernández Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Strauber is nu in balbezit. Zaucha verovert de bal door een tackle van achteren. Zaucha speelt de bal door. Blacký bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 10:0

44e minuut.
Yuğtunç is nu in balbezit. Yuğtunç passt de bal in één keer door. Blacký rent richting de bal. Blacký draait met de bal, schiet en ... Fernández Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 Korony 11%, Huragan Dąbrówka 89%.
3 Korony - Huragan Dąbrówka 11:0

50e minuut.
Yuğtunç onderschept slim de pass. Gourdon rent richting de bal. Yuğtunç met een sublieme pass. Blacký is nu in balbezit. Blacký draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
tarica onderschept slim de pass. tarica geeft de bal voor. Gourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourdon schiet op doel. Fernández Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 12:0

53e minuut.
Biegański is nu in balbezit. Biegański geeft een lange en hoge pass. Paler probeert de bal met de borst te controleren. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Gourdon rent richting de bal. Gourdon passt de bal zonder na te denken. Blacký rent richting de bal. Blacký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 13:0

61e minuut.
Hlouška bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Gourdon probeert naar een medespeler te passen. Blacký rent richting de bal. Blacký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 14:0

62e minuut.
Yuğtunç is nu in balbezit. Blacký rent richting de bal. Yuğtunç is nu in balbezit. Blacký bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacký haalt uit met een fantastische trap. Fernández Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
tarica probeert naar een medespeler te passen. Zaucha rent richting de bal. Zaucha passt de bal met de wreef. Blacký rent richting de bal. Blacký draait met de bal, schiet en ... Fernández Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Vleuten heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zaucha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Biegański kopt de bal weg. Putrycz probeert naar een medespeler te passen. Yuğtunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuğtunç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Yuğtunç onderschept slim de pass. Yuğtunç geeft een lange en hoge pass. Ayerdis heeft problemen om de bal te vangen. Blacký rent richting de bal. Blacký haalt uit met een fantastische trap. Fernández Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kalfa passt de bal in één keer door. Zaucha rent richting de bal. Zaucha met een sublieme pass. Blacký rent richting de bal. Blacký haalt uit met een fantastische trap. Fernández Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Yuğtunç geeft de bal voor. Daar is Scott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlouška bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Gourdon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kalfa verovert de bal door een tackle van achteren. Kalfa geeft een hoge lob. Daar is van Vleuten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blacký rent richting de bal. Blacký haalt uit met een fantastische trap. Fernández Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Hlouška geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duarte de bal. Paler is nu in balbezit. Paler geeft een hoge lob. Blacký kopt de bal weg. Fernández Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
tarica kopt de bal weg. Klungelig pakt van Vleuten de bal. Blacký bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 15:0

83e minuut.
Gourdon onderschept slim de pass. Blacký rent richting de bal. Gourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourdon haalt uit met een fantastische trap. Fernández Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Korony - Huragan Dąbrówka 16:0

84e minuut.
Sas speelt de bal door. Lăzăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Gourdon rent richting de bal. Gourdon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Delijaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijaš geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borový met een snelle inworp. Duarte geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ayerdis geeft een lange en hoge pass. tarica bereikt de bal nog maar net als eerste. tarica probeert naar een medespeler te passen. Blacký bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 Korony 24%, Huragan Dąbrówka 76%.
3 Korony - Huragan Dąbrówka 16:0