Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:15
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.28 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 20599
FC Liverpool CF Real Gliwice
Test Tactiek nowa
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 55
goed Schieten solide
goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Opolski met een sublieme pass. Klungelig pakt Špadina de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waldner. Waldner krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kazakopoulos passt de bal met de wreef. Durão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fohlmann krijgt een gele kaart. Durão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waldner wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - CF Real Gliwice 1:0

21e minuut.
Landmann passt de bal met de wreef. Durão bereikt de bal nog maar net als eerste. Durão passt de bal in één keer door. Bialozoras heeft problemen om de bal te vangen. Bialozoras geeft een lange en hoge pass. Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klungelig pakt Waldner de bal. Waldner passt de bal in één keer door. Kazakopoulos speelt de bal door. Durão bereikt de bal nog maar net als eerste. Durão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Špadina met een snelle inworp. Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły speelt de bal door. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 55%, CF Real Gliwice 45%.
FC Liverpool - CF Real Gliwice 1:0

46e minuut.
Mnich komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Neguţescu rent richting de bal. Landmann maakt een afschuwelijke overtreding. Neguţescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neguţescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Waldner met een sublieme pass. Klungelig pakt Shmarko de bal. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu schiet op doel. Baranyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Liverpool - CF Real Gliwice 1:1

88e minuut.
Bialozoras bereikt de bal nog maar net als eerste. De los Cobos speelt de bal door. Bialozoras rent richting de bal. Bialozoras met een sublieme pass. Durão geeft een hoge lob. Songin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kazakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - CF Real Gliwice 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 56%, CF Real Gliwice 44%.
FC Liverpool - CF Real Gliwice 2:1