Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Gliwice FC Liverpool
nowa Tactiek Liga
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten solid
solid Passen good
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Paredes onderschept slim de pass. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Vītums probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciepły is nu in balbezit. Ciepły met een sublieme pass. Szulej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Liverpool 1:0

20e minuut.
Shmarko geeft een lange en hoge pass. Fohlmann rent richting de bal. Fohlmann passt de bal in één keer door. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. Szulej bokst de bal weg.

23e minuut.
Kazakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kazakopoulos met een sublieme pass. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa haalt uit met een fantastische trap. Songin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Gliwice - FC Liverpool 1:1

24e minuut.
Tamara passt de bal zonder na te denken. Daar is Fohlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fohlmann passt de bal in één keer door. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu schiet op doel. Szulej bokst de bal weg.

29e minuut.
Shmarko kopt de bal weg. Van Dael is nu in balbezit. Van Dael geeft de bal voor. Śliwa krijgt zijn hoofd ertegen. Songin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Liverpool 1:2

32e minuut.
Špadina onderschept slim de pass. Špadina geeft de bal voor. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... Szulej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Gliwice - FC Liverpool 2:2

37e minuut.
Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara geeft een lange en hoge pass. Shmarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu onderschept slim de pass. Atanasiu schiet op doel. Szulej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 52%, FC Liverpool 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Gliwice - FC Liverpool 2:2

46e minuut.
De los Cobos geeft de bal voor. Atanasiu is nu in balbezit. Klungelig pakt Atanasiu de bal. Atanasiu schiet op doel. Szulej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Liverpool 3:2

54e minuut.
Opolski rent richting de bal. Opolski passt de bal zonder na te denken. Špadina rent richting de bal. Špadina geeft de bal voor. Shmarko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Perlai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szulej probeert naar een medespeler te passen. Kazakopoulos kopt de bal weg. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Atanasiu is nu in balbezit. Shmarko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atanasiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciepły zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perlai heeft problemen om de bal te vangen. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. Szulej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

65e minuut.
Van Dael geeft de bal voor. De los Cobos is nu in balbezit. Śliwa verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwa haalt uit met een fantastische trap. Songin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Perlai rent richting de bal. Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu met een sublieme pass. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Opolski kopt de bal weg. Paredes rent richting de bal. Špadina verovert de bal door een tackle van achteren. Špadina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Liverpool 4:2

76e minuut.
Daar is Waldner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldner speelt de bal door. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Liverpool 4:3

84e minuut.
Atanasiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciepły kopt de bal weg. Fohlmann met een sublieme pass. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Opolski is nu in balbezit. Opolski passt de bal zonder na te denken. Neguţescu rent richting de bal. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... Szulej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 53%, FC Liverpool 47%.
CF Real Gliwice - FC Liverpool 4:3