Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Skuszew Dolce i Gibony
V8 Tactiek nie ma lipy
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.8 gemiddelde waardering 59.7
formidable Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


14e minuut.
Chmielecki is nu in balbezit. Rami rent richting de bal. Rami geeft een hoge lob. Chmielecki probeert de bal aan de voet te houden. Holmén maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

25e minuut.
Rami passt de bal in één keer door. Csiki is nu in balbezit. Csiki passt de bal zonder na te denken. Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Dolce i Gibony 1:0

27e minuut.
Touré passt de bal in één keer door. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Savisaar speelt de bal door. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Padrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrun passt de bal zonder na te denken. Kingsley speelt de bal door. Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén draait met de bal, schiet en ... Bersezio bokst de bal weg. Csiki rent richting de bal. Csiki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Dolce i Gibony 2:0

42e minuut.
Holmén rent richting de bal. Chmielecki geeft de bal voor. Holmén geeft een lange en hoge pass. Csiki heeft problemen om de bal te vangen. Csiki schiet op doel. Bersezio bokst de bal weg. Chmielecki heeft problemen om de bal te vangen. Holmén is nu in balbezit. Holmén geeft de bal voor. Csiki is nu in balbezit. Csiki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Bersezio trapt de bal weg. Padrun kopt de bal weg. Miranda geeft een lange en hoge pass. Csiki maakt een snoekduik en kopt de bal. Bersezio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 42%, Dolce i Gibony 58%.
FC Skuszew - Dolce i Gibony 2:0

52e minuut.
Thongwiset is nu in balbezit. Thongwiset passt de bal met de wreef. Ferenczi rent richting de bal. Ferenczi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Dolce i Gibony 2:1

55e minuut.
Paštar geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ferenczi stond buitenspel. Damjanac neemt vlug de vrije trap. Csiki is nu in balbezit. Csiki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mahé geeft een hoge lob. Csiki is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rami neemt de hoekschop. Holmén maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Holmén is nu in balbezit. Kingsley rent richting de bal. Kingsley passt de bal met de wreef. Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Chmielecki geeft de bal voor. Szabics kopt de bal weg. Rami met een sublieme pass. Csiki rent richting de bal. Csiki schiet op doel. Bersezio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rami neemt de hoekschop. Grgičević rent richting de bal. Csiki verovert de bal door een tackle van achteren. Csiki haalt uit met een fantastische trap. Bersezio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Lisztes kopt de bal weg. Kordély probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holmén is nu in balbezit. Holmén schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 39%, Dolce i Gibony 61%.
FC Skuszew - Dolce i Gibony 2:1