Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cannabis team FC Kajdany
cannabis Tactiek Nowa
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 56.4
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Mütəllibov is nu in balbezit. Robinson verovert de bal door een tackle van achteren. Robinson met een sublieme pass. Garavito rent richting de bal. Garavito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Olek kopt de bal weg. Wilczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito onderschept slim de pass. Garavito draait met de bal, schiet en ... San Juan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Kajdany 0:1

25e minuut.
Gaspoz speelt de bal door. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik passt de bal zonder na te denken. Olek is nu in balbezit. Olek haalt uit met een fantastische trap. San Juan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Iscru geeft een lange en hoge pass. Wilczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito onderschept slim de pass. Garavito schiet op doel. San Juan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

32e minuut.
Grimaud rent richting de bal. Carleti verovert de bal door een tackle van achteren. Lupeş rent richting de bal. Lupeş geeft de bal voor. Olek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Robinson kopt de bal weg. Gaspoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspoz met een sublieme pass. Garavito is nu in balbezit. Garavito haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Callegaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Callegaro met een sublieme pass. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. Zuckermandel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cannabis team - FC Kajdany 1:1

39e minuut.
Iscru passt de bal met de wreef. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütəllibov begaat een overtreding. Mütəllibov krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Olek passt de bal zonder na te denken. Gaspoz heeft problemen om de bal te vangen. Gaspoz speelt de bal door. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cannabis team 67%, FC Kajdany 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cannabis team - FC Kajdany 1:1

60e minuut.
Filipek kopt de bal weg. Olek met een sublieme pass. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş geeft een hoge lob. Wilczycki kopt de bal weg. San Juan bokst de bal weg.

61e minuut.
Olek rent richting de bal. Garavito rent richting de bal. Olek is nu in balbezit. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimaud begaat een overtreding. Lupeş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carleti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş geeft de bal voor. Garavito maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gaspoz met een sublieme pass. Olek is nu in balbezit. Olek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Garavito de bal. Garavito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lupeş met een sublieme pass. Olek is nu in balbezit. Olek passt de bal zonder na te denken. Wilczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Garavito rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gaspoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspoz probeert naar een medespeler te passen. Lupeş geeft een lange en hoge pass. Garavito rent richting de bal. Garavito schiet op doel. Paal! San Juan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cannabis team 75%, FC Kajdany 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cannabis team - FC Kajdany 1:1