Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Gliwice KS JANOSIK SIENIAWA
nowa Tactiek 442
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 62.8
solid Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Yamane rent richting de bal. Bait rent richting de bal. Bait passt de bal zonder na te denken. Žitný is nu in balbezit. Žitný schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De los Cobos kopt de bal weg. Buskila rent richting de bal. Buskila passt de bal in één keer door. Žitný is nu in balbezit. Žitný haalt uit met een fantastische trap. Songin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Špadina is nu in balbezit. Špadina passt de bal met de wreef. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rusiecki de bal onder controle te krijgen. Affolter bokst de bal weg.

26e minuut.
Natsir met een sublieme pass. Bait rent richting de bal. Bait passt de bal met de wreef. Žitný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žitný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Roma rent richting de bal. Roma speelt de bal door. Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire verovert de bal door een tackle van achteren. Maire haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roma zal de hoekschop nemen. Žitný springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
De los Cobos geeft de bal voor. Inworp. Bait met een snelle inworp. Yamane geeft een hoge lob. Maire maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Natsir kopt de bal weg. Opolski is nu in balbezit. Opolski passt de bal in één keer door. Neguţescu heeft problemen om de bal te vangen. Neguţescu schiet op doel. Affolter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - KS JANOSIK SIENIAWA 1:0

40e minuut.
De los Cobos is nu in balbezit. De los Cobos geeft een hoge lob. Inworp. Yamane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bait geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maire controleert de bal met de borst. Songin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Gliwice - KS JANOSIK SIENIAWA 1:1

42e minuut.
Buskila rent richting de bal. Buskila passt de bal zonder na te denken. Bait speelt de bal door. Žitný rent richting de bal. Žitný draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 64%, KS JANOSIK SIENIAWA 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Gliwice - KS JANOSIK SIENIAWA 1:1

46e minuut.
Fohlmann is nu in balbezit. Fohlmann passt de bal in één keer door. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. Affolter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - KS JANOSIK SIENIAWA 2:1

60e minuut.
Bait speelt de bal door. Yamane bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Špadina. Špadina krijgt een gele kaart. Yamane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yamane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Žitný maakt een snoekduik en kopt de bal. Songin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Buskila passt de bal zonder na te denken. Roma is nu in balbezit. Roma passt de bal in één keer door. Žitný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žitný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Gliwice - KS JANOSIK SIENIAWA 2:2

83e minuut.
Neguţescu is nu in balbezit. Atanasiu is nu in balbezit. Katsamanis maakt een afschuwelijke overtreding. Katsamanis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 57%, KS JANOSIK SIENIAWA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Gliwice - KS JANOSIK SIENIAWA 2:2