Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JANOSIK SIENIAWA CF Real Gliwice
Nasza Tactiek nowa
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 58.3
excellent Schieten very good
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Wydra verovert de bal door een tackle van achteren. Wydra met een sublieme pass. Fenini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayle onderschept slim de pass. Gayle schiet op doel. Songin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hausen rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ðujić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hausen springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Hausen is nu in balbezit. Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić begaat een overtreding. Ðujić krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Katsamanis is nu in balbezit. Špadina verovert de bal door een tackle van achteren. Špadina speelt de bal door. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Wydra kopt de bal weg. Katsamanis speelt de bal door. Hausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausen draait met de bal, schiet en ... Songin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - CF Real Gliwice 1:0

16e minuut.
Opolski probeert naar een medespeler te passen. Špadina rent richting de bal. Špadina passt de bal met de wreef. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fohlmann speelt de bal door. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu passt de bal met de wreef. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... Affolter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Zivieri passt de bal met de wreef. Opolski probeert naar een medespeler te passen. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu schiet op doel. Affolter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS JANOSIK SIENIAWA - CF Real Gliwice 1:1

36e minuut.
Ðujić speelt de bal door. Solmaz met een sublieme pass. Roma rent richting de bal. Roma met een sublieme pass. Wydra geeft een lange en hoge pass. Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 40%, CF Real Gliwice 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS JANOSIK SIENIAWA - CF Real Gliwice 1:1

53e minuut.
Ciepły onderschept slim de pass. Ciepły geeft een hoge lob. Natsir speelt de bal door. Klungelig pakt Atanasiu de bal. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ciepły verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepły speelt de bal door. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. Affolter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - CF Real Gliwice 1:2

68e minuut.
Tamara probeert naar een medespeler te passen. Katsamanis is nu in balbezit. Katsamanis passt de bal zonder na te denken. Gayle rent richting de bal. Gayle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsir rent richting de bal. Atanasiu verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... Affolter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - CF Real Gliwice 1:3

85e minuut.
Neguţescu met een snelle inworp. Atanasiu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Zivieri ... Strafschop! Zivieri krijgt een gele kaart. Atanasiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atanasiu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - CF Real Gliwice 1:4

86e minuut.
Osmochescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opolski met de inworp. Špadina rent richting de bal. Špadina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Roma is nu in balbezit. Roma geeft de bal voor. Hausen probeert de bal met de borst te controleren. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra haalt uit met een fantastische trap. Songin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 45%, CF Real Gliwice 55%.
KS JANOSIK SIENIAWA - CF Real Gliwice 1:4