Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:08
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.28 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 46367
FC Liverpool UKS Będusz
Liga 6 Tactiek asd 2
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 64.6
good Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen solid


11e minuut.
Baranyi trapt de bal weg. Van Dael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dael passt de bal in één keer door. Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - UKS Będusz 1:0

18e minuut.
Waldner probeert naar een medespeler te passen. Bialozoras rent richting de bal. Bialozoras geeft een lange en hoge pass. Van Dael rent richting de bal. Van Dael haalt uit met een fantastische trap. Simoës bokst de bal weg.

20e minuut.
Cwojdziński rent richting de bal. Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal in één keer door. Van Dael rent richting de bal. Van Dael schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Telli is nu in balbezit. Telli passt de bal met de wreef. Egoroff rent richting de bal. Egoroff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Liverpool - UKS Będusz 1:1

28e minuut.
Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Vitellio probeert naar een medespeler te passen. Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski geeft een lange en hoge pass. Egoroff springt en kopt de bal. Baranyi bokst de bal weg.

40e minuut.
Aleksovski geeft een hoge lob. Daar is Shmarko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telli speelt de bal door. Vitellio is nu in balbezit. Vitellio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 57%, UKS Będusz 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Liverpool - UKS Będusz 1:1

47e minuut.
Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes geeft de bal voor. Luming kopt de bal weg. Egoroff rent richting de bal. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. Baranyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vitellio passt de bal zonder na te denken. Bialozoras rent richting de bal. Bărăscu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bărăscu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Luming met een sublieme pass. Telli speelt de bal door. Egoroff rent richting de bal. Egoroff draait met de bal, schiet en ... Baranyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - UKS Będusz 1:2

58e minuut.
Waldner is nu in balbezit. Van Dael bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski begaat een overtreding. Kłosowski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Klungelig pakt Zapolny de bal. Cwojdziński is nu in balbezit. Egoroff rent richting de bal. Egoroff draait met de bal, schiet en ... Shmarko probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Vitellio passt de bal in één keer door. Telli heeft problemen om de bal te vangen. Telli passt de bal in één keer door. Vitellio rent richting de bal. Vitellio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Waldner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldner passt de bal zonder na te denken. Bialozoras rent richting de bal. Bialozoras geeft een hoge lob. Kazakopoulos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Telli rent richting de bal. Telli passt de bal zonder na te denken. Luming speelt de bal door. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński schiet op doel. Baranyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Aleksovski passt de bal zonder na te denken. Vitellio speelt de bal door. Telli speelt de bal door. Klungelig pakt Egoroff de bal. Egoroff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vitellio met een sublieme pass. Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli met een sublieme pass. Egoroff rent richting de bal. Egoroff schiet op doel. Baranyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Kazakopoulos kopt de bal weg. Luming rent richting de bal. Van Dael tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Dael krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Egoroff kopt de bal weg. Klungelig pakt Paredes de bal. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - UKS Będusz 1:3

83e minuut.
Baranyi trapt de bal weg. Van Dael kopt de bal weg. Telli met een sublieme pass. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński haalt uit met een fantastische trap. Baranyi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 72%, UKS Będusz 28%.
FC Liverpool - UKS Będusz 1:3