Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Będusz FC Liverpool
asd Tactiek Liga
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
66.3 gemiddelde waardering 52.5
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Aleksovski geeft een lange en hoge pass. Tupã is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Shmarko ... Strafschop! Shmarko krijgt een gele kaart. Tupã raakt geblesseerd tijdens het duel. Tupã kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Szulej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FC Liverpool 1:0

8e minuut.
Shmarko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Luming met een snelle inworp. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Blackmon passt de bal in één keer door. Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski speelt de bal door. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff schiet op doel. Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luming zal de hoekschop nemen. Vitellio kopt de bal weg. Egoroff rent richting de bal. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. Vītums probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vitellio rent richting de bal. Vitellio speelt de bal door. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff schiet op doel. Szulej bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luming zal de hoekschop nemen. Waldner kopt de bal weg. Daar is Telli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FC Liverpool 2:0

21e minuut.
Vitellio rent richting de bal. Vitellio met een sublieme pass. Telli probeert naar een medespeler te passen. Tupã rent richting de bal. Tupã schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã geeft een hoge lob. Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff draait met de bal, schiet en ... Szulej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Perlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlai geeft een lange en hoge pass. Aleksovski kopt de bal weg. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff schiet op doel. Szulej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FC Liverpool 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 19%, FC Liverpool 81%.
UKS Będusz - FC Liverpool 3:0

46e minuut.
Van Dael komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Maletić met de inworp. Aleksovski met een sublieme pass. Luming met een sublieme pass. Tupã is nu in balbezit. Tupã draait met de bal, schiet en ... Szulej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner passt de bal zonder na te denken. Śliwa rent richting de bal. Bialozoras is nu in balbezit. Bialozoras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zapolny rent richting de bal. Egoroff onderschept slim de pass. Met opzet legt Paredes zijn tegenspeler op de grond. Paredes krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Tupã probeert naar een medespeler te passen. Telli speelt de bal door. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FC Liverpool 4:0

64e minuut.
Telli rent richting de bal. Telli speelt de bal door. Egoroff rent richting de bal. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. Paredes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luming zal de hoekschop nemen. Aleksovski kopt de bal weg. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FC Liverpool 5:0

66e minuut.
Maletić met een snelle inworp. Vitellio rent richting de bal. Waldner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waldner krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antimo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zapolny verovert de bal door een tackle van achteren. Zapolny passt de bal zonder na te denken. Bialozoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bialozoras geeft een hoge lob. Bărăscu kopt de bal weg. Antimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kazakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Telli probeert naar een medespeler te passen. Luming geeft een hoge lob. Vitellio rent richting de bal. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff draait met de bal, schiet en ... Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Egoroff rent richting de bal. Egoroff speelt de bal door. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã draait met de bal, schiet en ... Szulej werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 41%, FC Liverpool 59%.
UKS Będusz - FC Liverpool 5:0