Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cannabis team FC Skuszew
cannabis Tactiek V7
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 60.6
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Kingsley met een sublieme pass. Csiki is nu in balbezit. Csiki geeft een hoge lob. Holmén springt en kopt de bal. San Juan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Skuszew 0:1

13e minuut.
Holmén geeft de bal voor. Klungelig pakt Callegaro de bal. Kingsley met een sublieme pass. Klungelig pakt Csiki de bal. Csiki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Callegaro onderschept slim de pass. Callegaro geeft de bal voor. Kiermasz kopt de bal weg. Mütəllibov rent richting de bal. Mütəllibov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu geeft een lange en hoge pass. Biton kopt de bal weg. Holmén is nu in balbezit. Holmén draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Holmén passt de bal in één keer door. Padrun rent richting de bal. Padrun met een sublieme pass. Holmén is nu in balbezit. Holmén draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Toumi probeert de bal aan de voet te houden. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahé. Mahé krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Biton passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Csiki de bal. Holmén rent richting de bal. Holmén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Skuszew 0:2

42e minuut.
Toumi verovert de bal door een tackle van achteren. Toumi geeft een lange en hoge pass. Csiki kopt de bal weg. Holmén is nu in balbezit. Holmén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cannabis team 58%, FC Skuszew 42%.
cannabis team - FC Skuszew 0:2

46e minuut.
Ligi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligi passt de bal in één keer door. Padrun met een sublieme pass. Holmén is nu in balbezit. Holmén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gomes da Costa kopt de bal weg. Kingsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingsley probeert naar een medespeler te passen. Daar is Holmén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Skuszew 0:3

52e minuut.
Holmén rent richting de bal. Holmén geeft een lange en hoge pass. Daar is Bukowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csiki verovert de bal door een tackle van achteren. Csiki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Butea is nu in balbezit. Biton onderschept slim de pass. Biton met een sublieme pass. Holmén heeft problemen om de bal te vangen. Holmén haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Toumi de bal onder controle te krijgen. Kiermasz rent richting de bal. Toumi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toumi krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Maricescu is nu in balbezit. Biton onderschept slim de pass. Biton passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Csiki de bal. Csiki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Biton onderschept slim de pass. Biton passt de bal zonder na te denken. Csiki rent richting de bal. Csiki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Skuszew 0:4

67e minuut.
Gyimesi geeft de bal voor. Inworp. Mahé met een snelle inworp. Padrun geeft een lange en hoge pass. Csiki springt en kopt de bal. San Juan bokst de bal weg.

71e minuut.
Inworp. Succo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Padrun rent richting de bal. Succo rent richting de bal. Bukowiec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bukowiec is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Succo bereikt de bal nog maar net als eerste. Succo passt de bal in één keer door. Csiki is nu in balbezit. Csiki schiet op doel. San Juan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Skuszew 0:5

79e minuut.
Klungelig pakt Mütəllibov de bal. Mütəllibov probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. Damjanac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Skuszew 1:5

80e minuut.
Daar is Kingsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callegaro verovert de bal door een tackle van achteren. Callegaro passt de bal in één keer door. Mütəllibov is nu in balbezit. Mütəllibov schiet op doel. Damjanac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gomes da Costa de bal. Mütəllibov rent richting de bal. Mütəllibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Skuszew 2:5

84e minuut.
Csiki rent richting de bal. Csiki draait met de bal, schiet en ... Juszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kingsley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csiki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Skuszew 2:6

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Biton de bal onder controle te krijgen. Padrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrun speelt de bal door. Succo rent richting de bal. Succo schiet op doel. San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csiki is nu in balbezit. Csiki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Skuszew 2:7

89e minuut.
Ligi passt de bal met de wreef. Csiki is nu in balbezit. Csiki passt de bal met de wreef. Succo rent richting de bal. Succo draait met de bal, schiet en ... San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Skuszew 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cannabis team 61%, FC Skuszew 39%.
cannabis team - FC Skuszew 2:8