Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Skuszew cannabis team
V8 Tactiek cannabis
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64.1 gemiddelde waardering 55
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Miranda speelt de bal door. Daar is Gomes da Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callegaro onderschept slim de pass. Callegaro geeft een hoge lob. Kücken maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - cannabis team 0:1

6e minuut.
Padrun probeert naar een medespeler te passen. Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczycki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holmén is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Holmén zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé geeft een hoge lob. Holmén kopt de bal weg. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mütəllibov rent richting de bal. Padrun verovert de bal door een tackle van achteren. Padrun passt de bal zonder na te denken. Csiki is nu in balbezit. Csiki haalt uit met een fantastische trap. San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Skuszew - cannabis team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 40%, cannabis team 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Skuszew - cannabis team 1:1

48e minuut.
Padrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrun passt de bal zonder na te denken. Tkocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén onderschept slim de pass. Holmén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Padrun is nu in balbezit. Padrun geeft een lange en hoge pass. Csiki kopt de bal weg. Holmén is nu in balbezit. Holmén draait met de bal, schiet en ... San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Molika probeert naar een medespeler te passen. Mütəllibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütəllibov passt de bal met de wreef. Kücken rent richting de bal. Kücken haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Damjanac bokst de bal weg.

53e minuut.
Kingsley geeft een hoge lob. Csiki rent richting de bal. Bukowiec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bukowiec krijgt een gele kaart. Csiki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Holmén neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - cannabis team 2:1

59e minuut.
Csiki controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bukowiec. Csiki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csiki komt bij de bal en schiet. San Juan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - cannabis team 3:1

61e minuut.
Miranda met een sublieme pass. Kingsley is nu in balbezit. Kingsley speelt de bal door. Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén schiet op doel. San Juan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Holmén rent richting de bal. Holmén draait met de bal, schiet en ... San Juan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - cannabis team 4:1

69e minuut.
Padrun geeft de bal voor. Csiki is nu in balbezit. Bukowiec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Csiki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Holmén neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - cannabis team 5:1

71e minuut.
Gyimesi passt de bal zonder na te denken. Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami probeert naar een medespeler te passen. Holmén is nu in balbezit. Holmén draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rami heeft problemen om de bal te vangen. Padrun rent richting de bal. Padrun passt de bal zonder na te denken. Csiki is nu in balbezit. Csiki draait met de bal, schiet en ... San Juan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - cannabis team 6:1

78e minuut.
Klungelig pakt Rami de bal. Rami speelt de bal door. Csiki heeft problemen om de bal te vangen. Csiki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - cannabis team 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 30%, cannabis team 70%.
FC Skuszew - cannabis team 7:1