Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dolce i Gibony FC Kajdany
nie ma lipy Tactiek Nowa
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 55.8
excellent Schieten formidable
solid Passen good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Garavito kopt de bal weg. Daar is Olek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielecki rent richting de bal. Olek verovert de bal door een tackle van achteren. Olek schiet op doel. Bersezio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Filipek geeft een lange en hoge pass. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Paštar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paštar krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Touré bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspoz onderschept slim de pass. Gaspoz met een sublieme pass. Garavito rent richting de bal. Garavito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Garavito onderschept slim de pass. Garavito passt de bal in één keer door. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel. Bersezio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Touré met de inworp. Szabics rent richting de bal. Filipek is nu in balbezit. Filipek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szabics de bal onder controle te krijgen. Zuckermandel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Majchrzak probeert naar een medespeler te passen. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics verovert de bal door een tackle van achteren. Szabics schiet op doel. Zuckermandel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - FC Kajdany 1:0

28e minuut.
Lupeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaspoz rent richting de bal. Gaspoz passt de bal met de wreef. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito schiet op doel. Bersezio bokst de bal weg.

36e minuut.
Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek rent richting de bal. Olek passt de bal met de wreef. Garavito is nu in balbezit. Garavito draait met de bal, schiet en ... Bersezio bokst de bal weg.

38e minuut.
Touré geeft een hoge lob. Carleti is nu in balbezit. Ferenczi onderschept slim de pass. Ferenczi schiet op doel. Zuckermandel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - FC Kajdany 2:0

40e minuut.
Kmiecik probeert naar een medespeler te passen. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş passt de bal met de wreef. Garavito is nu in balbezit. Garavito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Szabics geeft een hoge lob. Majchrzak controleert de bal met de borst. Szabics is nu in balbezit. Szabics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - FC Kajdany 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce i Gibony 57%, FC Kajdany 43%.
Dolce i Gibony - FC Kajdany 3:0

51e minuut.
Filipek geeft een hoge lob. Olek kopt de bal weg. Daar is Kordély, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kmiecik rent richting de bal. Kordély rent richting de bal. Kordély probeert naar een medespeler te passen. Gaspoz speelt de bal door. Garavito is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Garavito rent richting de bal. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik geeft de bal voor. Olek rent richting de bal. Olek schiet op doel. Bersezio bokst de bal weg.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iscru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaspoz speelt de bal door. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gaspoz probeert naar een medespeler te passen. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş speelt de bal door. Olek rent richting de bal. Olek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garavito rent richting de bal. Garavito haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - FC Kajdany 3:1

71e minuut.
Chmielecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lupeş met de inworp. Gaspoz geeft een lange en hoge pass. Garavito maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce i Gibony 58%, FC Kajdany 42%.
Dolce i Gibony - FC Kajdany 3:1