Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JANOSIK SIENIAWA FC Liverpool
442 Tactiek Test
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 55.6
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Samáš onderschept slim de pass. Samáš passt de bal in één keer door. Maire is nu in balbezit. Maire draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Landmann passt de bal in één keer door. Kazakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakopoulos passt de bal met de wreef. Śliwa rent richting de bal. Śliwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Buskila kopt de bal weg. Daar is Bait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bait probeert naar een medespeler te passen. Maire is nu in balbezit. Maire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Samáš met een sublieme pass. Roma rent richting de bal. Roma passt de bal in één keer door. Žitný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žitný schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Śliwa is nu in balbezit. Śliwa speelt de bal door. Kazakopoulos is nu in balbezit. Kazakopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Rusiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landmann onderschept slim de pass. Kazakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kazakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rusiecki. Rusiecki krijgt een gele kaart. Śliwa raakt geblesseerd tijdens het duel. Bialozoras komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - FC Liverpool 0:1

44e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma met een sublieme pass. Maire rent richting de bal. Maire haalt uit met een fantastische trap. Baranyi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 44%, FC Liverpool 56%.
KS JANOSIK SIENIAWA - FC Liverpool 0:1

56e minuut.
Landmann probeert naar een medespeler te passen. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Natsir krijgt een gele kaart. Śliwa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Śliwa neemt de penalty, wat een uithaal! Affolter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - FC Liverpool 0:2

64e minuut.
Yamane is nu in balbezit. Bialozoras onderschept slim de pass. Bialozoras probeert naar een medespeler te passen. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Affolter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bait rent richting de bal. Bait geeft een lange en hoge pass. Žitný kopt de bal weg. Maire rent richting de bal. Maire draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abdeli Osmani komt het veld opgelopen. Gayle komt het veld opgelopen. Yngvarsson komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Dael zal de hoekschop nemen. Śliwa springt en kopt de bal. Affolter bokst de bal weg.

88e minuut.
Bait probeert naar een medespeler te passen. Perlai onderschept slim de pass. Gayle is nu in balbezit. Gayle haalt uit met een fantastische trap. Baranyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - FC Liverpool 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 35%, FC Liverpool 65%.
KS JANOSIK SIENIAWA - FC Liverpool 1:2