Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:18
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.28 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 36723
FC Liverpool KS JANOSIK SIENIAWA
Liga Tactiek Nasza
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 62
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Van Dael met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Danaev de bal onder controle te krijgen. Bialozoras met een sublieme pass. Śliwa rent richting de bal. Śliwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. Roma met een snelle inworp. Vītums bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausen verovert de bal door een tackle van achteren. Hausen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Danaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wydra met een sublieme pass. Ðujić probeert naar een medespeler te passen. Hausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zapolny geeft een hoge lob. Inworp. Ðujić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Śliwa passt de bal in één keer door. Bialozoras rent richting de bal. Bialozoras geeft een lange en hoge pass. Landmann probeert de bal met de borst te controleren. Landmann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ðujić passt de bal met de wreef. Wydra rent richting de bal. Wydra passt de bal in één keer door. Gayle is nu in balbezit. Gayle haalt uit met een fantastische trap. Szulej bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt Gayle de bal. Solmaz rent richting de bal. Solmaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hausen de bal. Hausen draait met de bal, schiet en ... Szulej bokst de bal weg.

39e minuut.
Landmann met een sublieme pass. Śliwa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zivieri. Śliwa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Śliwa kan niet meer verder spelen. Rogari komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Roma geeft de bal voor. Gayle rent richting de bal. Paredes is nu in balbezit. Gayle verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle haalt uit met een fantastische trap. Szulej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 57%, KS JANOSIK SIENIAWA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Liverpool - KS JANOSIK SIENIAWA 0:0

47e minuut.
Roma rent richting de bal. Roma geeft een hoge lob. Zapolny rent richting de bal. Gayle verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle draait met de bal, schiet en ... Szulej bokst de bal weg.

49e minuut.
Roma met een sublieme pass. Wydra met een sublieme pass. Daar is Ðujić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðujić geeft de bal voor. Hausen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Van Dael probeert naar een medespeler te passen. Rogari rent richting de bal. Katsamanis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Katsamanis krijgt een gele kaart. Rogari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bialozoras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osmochescu rent richting de bal. Landmann onderschept slim de pass. Landmann haalt uit met een fantastische trap. Affolter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 55%, KS JANOSIK SIENIAWA 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Liverpool - KS JANOSIK SIENIAWA 0:0