Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dolce i Gibony cannabis team
nie ma lipy Tactiek cannabis
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 54.3
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Wilczycki passt de bal met de wreef. Mütəllibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgičević begaat een overtreding. Grgičević krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Chmielecki met een sublieme pass. Paštar is nu in balbezit. Kiermasz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiermasz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Paštar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paštar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szabics rent richting de bal. Szabics passt de bal zonder na te denken. Ferenczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenczi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. San Juan met een harde bal richting middenveld. Paštar kopt de bal weg. Szabics rent richting de bal. Szabics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chmielecki met een sublieme pass. Ferenczi rent richting de bal. Ferenczi passt de bal met de wreef. Szabics rent richting de bal. Szabics draait met de bal, schiet en ... San Juan bokst de bal weg.

15e minuut.
Butea is nu in balbezit. Panizzi onderschept slim de pass. Panizzi passt de bal in één keer door. Ferenczi rent richting de bal. Ferenczi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Panizzi probeert naar een medespeler te passen. Szabics is nu in balbezit. Szabics passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ferenczi de bal. Ferenczi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Klungelig pakt Touré de bal. Touré passt de bal met de wreef. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics schiet op doel. San Juan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - cannabis team 1:0

31e minuut.
Thongwiset speelt de bal door. Ferenczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenczi passt de bal zonder na te denken. Szabics rent richting de bal. Szabics schiet op doel. San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wilczycki is nu in balbezit. Touré onderschept slim de pass. Touré geeft de bal voor. Ferenczi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - cannabis team 2:0

36e minuut.
Paštar kopt de bal weg. Touré bereikt de bal nog maar net als eerste. Touré passt de bal in één keer door. Szabics rent richting de bal. Szabics schiet op doel. San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Touré geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Aranzábal de bal onder controle te krijgen. Ferenczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenczi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - cannabis team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce i Gibony 36%, cannabis team 64%.
Dolce i Gibony - cannabis team 3:0

46e minuut.
Aranzábal met een sublieme pass. Callegaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Callegaro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mütəllibov de bal. Mütəllibov haalt uit met een fantastische trap. Bersezio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Thongwiset is nu in balbezit. Thongwiset speelt de bal door. Panizzi probeert naar een medespeler te passen. Szabics is nu in balbezit. Szabics schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gyimesi rent richting de bal. Panizzi rent richting de bal. Panizzi passt de bal zonder na te denken. Ferenczi is nu in balbezit. Ferenczi haalt uit met een fantastische trap. San Juan bokst de bal weg.

67e minuut.
Grimaud kopt de bal weg. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz passt de bal met de wreef. Mütəllibov rent richting de bal. Mütəllibov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - cannabis team 3:1

68e minuut.
Ferenczi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szabics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Kiermasz zijn tegenspeler op de grond. Kiermasz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Szabics raakt geblesseerd tijdens het duel. Paštar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juszkiewicz kopt de bal weg. Butea heeft problemen om de bal te vangen. Grgičević geeft de bal voor. Ferenczi krijgt zijn hoofd ertegen. San Juan bokst de bal weg.

70e minuut.
Gyimesi verovert de bal door een tackle van achteren. Gyimesi geeft een lange en hoge pass. Chmielecki controleert de bal met de borst. Mütəllibov rent richting de bal. Mütəllibov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bersezio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mütəllibov rent richting de bal. Mütəllibov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - cannabis team 3:2

74e minuut.
Wilczycki onderschept slim de pass. Wilczycki geeft een lange en hoge pass. Mütəllibov is nu in balbezit. Mütəllibov schiet op doel. Bersezio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dolce i Gibony - cannabis team 3:3

78e minuut.
Paštar geeft een hoge lob. Touré kopt de bal weg. Juszkiewicz is nu in balbezit. Szabics verovert de bal door een tackle van achteren. Szabics haalt uit met een fantastische trap. San Juan bokst de bal weg.

87e minuut.
Lisztes geeft de bal voor. San Juan met een sublieme pass. Grgičević kopt de bal weg. Szabics heeft problemen om de bal te vangen. Szabics schiet op doel. San Juan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce i Gibony 38%, cannabis team 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dolce i Gibony - cannabis team 3:3