Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kajdany FC Skuszew
Nowa Tactiek V8
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
54.5 gemiddelde waardering 63.9
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Majchrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingsley onderschept slim de pass. Kingsley probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Holmén de bal. Holmén haalt uit met een fantastische trap. Zuckermandel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csiki rent richting de bal. Csiki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - FC Skuszew 0:1

13e minuut.
Mahé geeft een lange en hoge pass. Filipek is nu in balbezit. Holmén onderschept slim de pass. Holmén schiet op doel. Zuckermandel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - FC Skuszew 0:2

21e minuut.
Gaspoz is nu in balbezit. Gaspoz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kmiecik de bal. Kmiecik geeft een hoge lob. Olek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Daar is Savisaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savisaar passt de bal met de wreef. Rami met een sublieme pass. Csiki rent richting de bal. Csiki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Gomes da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes da Costa geeft een hoge lob. Filipek rent richting de bal. Csiki onderschept slim de pass. Csiki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Padrun geeft een lange en hoge pass. Carleti onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kingsley zal de hoekschop nemen. Holmén krijgt zijn hoofd ertegen. Zuckermandel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csiki is nu in balbezit. Csiki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - FC Skuszew 0:3

45e minuut.
Savisaar rent richting de bal. Savisaar geeft een lange en hoge pass. Holmén kopt de bal weg. Csiki rent richting de bal. Csiki haalt uit met een fantastische trap. Zuckermandel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kajdany 64%, FC Skuszew 36%.
FC Kajdany - FC Skuszew 0:3

52e minuut.
Holmén rent richting de bal. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki geeft een hoge lob. Holmén is nu in balbezit. Holmén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - FC Skuszew 0:4

54e minuut.
Gomes da Costa passt de bal zonder na te denken. Holmén rent richting de bal. Carleti begaat een overtreding. Carleti krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Savisaar verovert de bal door een tackle van achteren. Savisaar geeft de bal voor. Csiki is nu in balbezit. Csiki draait met de bal, schiet en ... Zuckermandel bokst de bal weg. Iscru rent richting de bal. Csiki onderschept slim de pass. Csiki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - FC Skuszew 0:5

77e minuut.
Savisaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Savisaar geeft een hoge lob. Carleti kopt de bal weg. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki schiet op doel. Zuckermandel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holmén is nu in balbezit. Holmén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - FC Skuszew 0:6

80e minuut.
Csiki geeft een hoge lob. Majchrzak probeert de bal met de borst te controleren. Holmén rent richting de bal. Holmén haalt uit met een fantastische trap. Zuckermandel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - FC Skuszew 0:7

81e minuut.
Kingsley met de inworp. Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majchrzak. Holmén is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Csiki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kingsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingsley passt de bal in één keer door. Holmén is nu in balbezit. Holmén schiet op doel. Zuckermandel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - FC Skuszew 0:8

89e minuut.
Gomes da Costa passt de bal in één keer door. Filipek rent richting de bal. Padrun verovert de bal door een tackle van achteren. Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén draait met de bal, schiet en ... Zuckermandel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kajdany 50%, FC Skuszew 50%.
FC Kajdany - FC Skuszew 0:8