Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Skuszew KS JANOSIK SIENIAWA
V7 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 56.7
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Doeltrap. Affolter trapt de bal weg van het doel. Biton kopt de bal weg. Holmén rent richting de bal. Holmén draait met de bal, schiet en ... Affolter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mahé met een sublieme pass. Csiki speelt de bal door. Holmén rent richting de bal. Holmén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 1:0

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Žitný de bal onder controle te krijgen. Buskila geeft een hoge lob. Maire rent richting de bal. Maire haalt uit met een fantastische trap. Damjanac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 1:1

13e minuut.
Toumi kopt de bal weg. Bait probeert de bal met de borst te controleren. Bait met een sublieme pass. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Roma rent richting de bal. Roma probeert naar een medespeler te passen. Maire is nu in balbezit. Maire draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Samáš probeert de bal aan de voet te houden. Biton met een sublieme pass. Holmén is nu in balbezit. Holmén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 2:1

31e minuut.
Holmén geeft de bal voor. Natsir verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kingsley neemt de hoekschop. Csiki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Padrun zal de hoekschop nemen. Csiki kopt de bal weg. Affolter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Biton probeert naar een medespeler te passen. Natsir bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén verovert de bal door een tackle van achteren. Holmén haalt uit met een fantastische trap. Affolter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 3:1

35e minuut.
Bait rent richting de bal. Bait passt de bal met de wreef. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire draait met de bal, schiet en ... Damjanac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 3:2

37e minuut.
Osmochescu rent richting de bal. Kingsley verovert de bal door een tackle van achteren. Kingsley probeert naar een medespeler te passen. Csiki is nu in balbezit. Csiki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ligi verovert de bal door een tackle van achteren. Ligi met een sublieme pass. Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén passt de bal met de wreef. Csiki rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 4:2

42e minuut.
Osmochescu is nu in balbezit. Kingsley verovert de bal door een tackle van achteren. Kingsley passt de bal in één keer door. Holmén rent richting de bal. Holmén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 40%, KS JANOSIK SIENIAWA 60%.
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 5:2

49e minuut.
Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki passt de bal zonder na te denken. Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 6:2

57e minuut.
Natsir rent richting de bal. Holmén is nu in balbezit. Rusiecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holmén raakt geblesseerd tijdens het duel. Csiki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 7:2

58e minuut.
Daar is Roma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma passt de bal in één keer door. Žitný is nu in balbezit. Žitný draait met de bal, schiet en ... Damjanac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 7:3

60e minuut.
Kingsley is nu in balbezit. Kingsley speelt de bal door. Holmén is nu in balbezit. Holmén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 8:3

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yamane komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mahé rent richting de bal. Roma onderschept slim de pass. Rossa maakt een afschuwelijke overtreding. Rossa krijgt een gele kaart. Roma raakt geblesseerd tijdens het duel. Anokić komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ligi rent richting de bal. Yamane verovert de bal door een tackle van achteren. Yamane speelt de bal door. Bait is nu in balbezit. Bait haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 8:4

77e minuut.
Yngvarsson komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Holmén met een sublieme pass. Kingsley is nu in balbezit. Kingsley passt de bal in één keer door. Holmén rent richting de bal. Holmén draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Natsir de bal. Csiki verovert de bal door een tackle van achteren. Csiki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 9:4

86e minuut.
Buskila is nu in balbezit. Buskila geeft de bal voor. Žitný rent richting de bal. Žitný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 9:5

89e minuut.
Gomes da Costa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Holmén de bal. Biton rent richting de bal. Biton geeft een lange en hoge pass. Csiki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 36%, KS JANOSIK SIENIAWA 64%.
FC Skuszew - KS JANOSIK SIENIAWA 9:5