Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JANOSIK SIENIAWA FC Skuszew
Nasza Tactiek V8
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.1 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Kingsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingsley speelt de bal door. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - FC Skuszew 0:1

2e minuut.
Rami met een snelle inworp. Donţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrun rent richting de bal. Padrun geeft een hoge lob. Holmén maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Hausen is nu in balbezit. Mahé onderschept slim de pass. Mahé speelt de bal door. Csiki rent richting de bal. Csiki draait met de bal, schiet en ... Affolter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holmén rent richting de bal. Holmén haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rami is nu in balbezit. Donţu verovert de bal door een tackle van achteren. Padrun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Padrun krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Rami probeert naar een medespeler te passen. Holmén is nu in balbezit. Holmén passt de bal in één keer door. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki draait met de bal, schiet en ... Affolter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osmochescu kopt de bal weg. Kingsley rent richting de bal. Kingsley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mahé onderschept slim de pass. Padrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrun passt de bal zonder na te denken. Csiki rent richting de bal. Csiki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kingsley zal de hoekschop nemen. Holmén maakt een snoekduik en kopt de bal. Affolter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Wydra speelt de bal door. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić passt de bal in één keer door. Gayle is nu in balbezit. Gayle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wydra is nu in balbezit. Molika onderschept slim de pass. Padrun speelt de bal door. Klungelig pakt Holmén de bal. Holmén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 65%, FC Skuszew 35%.
KS JANOSIK SIENIAWA - FC Skuszew 0:1

46e minuut.
Burkhardt komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Roma passt de bal in één keer door. Hausen rent richting de bal. Miranda begaat een overtreding. Miranda krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Burkhardt probeert naar een medespeler te passen. Padrun is nu in balbezit. Padrun passt de bal met de wreef. Csiki rent richting de bal. Csiki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Roma is nu in balbezit. Roma speelt de bal door. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma geeft een lange en hoge pass. Damjanac bokst de bal weg.

78e minuut.
Molika speelt de bal door. Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt passt de bal in één keer door. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki haalt uit met een fantastische trap. Affolter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Natsir bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén onderschept slim de pass. Holmén haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Savisaar passt de bal in één keer door. Holmén is nu in balbezit. Osmochescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osmochescu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Padrun is nu in balbezit. Padrun passt de bal in één keer door. Natsir onderschept slim de pass. Csiki is nu in balbezit. Csiki haalt uit met een fantastische trap. Affolter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 62%, FC Skuszew 38%.
KS JANOSIK SIENIAWA - FC Skuszew 0:1