Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Będusz Dolce i Gibony
asd Tactiek nie ma lipy
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 57.5
incredible Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Grgičević passt de bal in één keer door. Thongwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackmon geeft de bal voor. Daar is Egoroff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. Bersezio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Maletić verovert de bal door een tackle van achteren. Maletić geeft een hoge lob. Egoroff kopt de bal weg. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã draait met de bal, schiet en ... Bersezio bokst de bal weg. Grgičević probeert naar een medespeler te passen. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - Dolce i Gibony 1:0

10e minuut.
Blackmon is nu in balbezit. Thongwiset verovert de bal door een tackle van achteren. Thongwiset passt de bal zonder na te denken. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Blackmon passt de bal zonder na te denken. Aleksovski speelt de bal door. Chmielecki rent richting de bal. Tupã rent richting de bal. Tupã draait met de bal, schiet en ... Bersezio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Egoroff rent richting de bal. Chmielecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Egoroff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tupã neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - Dolce i Gibony 2:0

15e minuut.
Fuhrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrmann passt de bal in één keer door. Panizzi geeft een hoge lob. Thongwiset is nu in balbezit. Thongwiset haalt uit met een fantastische trap. Simoës bokst de bal weg.

23e minuut.
Tupã geeft de bal voor. Bersezio speelt de bal door. Bărăscu kopt de bal weg. Tupã is nu in balbezit. Tupã schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tupã is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Grgičević probeert naar een medespeler te passen. Maletić rent richting de bal. Maletić geeft de bal voor. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff draait met de bal, schiet en ... Bersezio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Touré heeft problemen om de bal te vangen. Touré passt de bal zonder na te denken. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - Dolce i Gibony 2:1

33e minuut.
Bărăscu geeft de bal voor. Vitellio kopt de bal weg. Aleksovski met een sublieme pass. Tupã rent richting de bal. Tupã schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - Dolce i Gibony 3:1

44e minuut.
Bărăscu met een snelle inworp. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Luming schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luming krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Szabics is nu in balbezit. Blackmon rent richting de bal. Blackmon geeft de bal voor. Egoroff rent richting de bal. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kämper heeft problemen om de bal te vangen. Egoroff rent richting de bal. Egoroff draait met de bal, schiet en ... Bersezio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - Dolce i Gibony 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 42%, Dolce i Gibony 58%.
UKS Będusz - Dolce i Gibony 4:1

47e minuut.
Grgičević geeft de bal voor. Touré rent richting de bal. Touré passt de bal zonder na te denken. Szabics rent richting de bal. Szabics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Antimo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Szabics kopt de bal weg. Blackmon rent richting de bal. Blackmon met een sublieme pass. Tupã rent richting de bal. Tupã haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Telli probeert naar een medespeler te passen. Tupã heeft problemen om de bal te vangen. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff schiet op doel. Bersezio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã passt de bal zonder na te denken. Luming rent richting de bal. Luming geeft de bal voor. Egoroff krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kämper heeft problemen om de bal te vangen. Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - Dolce i Gibony 5:1

72e minuut.
Aleksovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitellio geeft de bal voor. Tupã rent richting de bal. Tupã haalt uit met een fantastische trap. Bersezio probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Chmielecki de bal. Tupã rent richting de bal. Tupã haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - Dolce i Gibony 6:1

75e minuut.
Vitellio kopt de bal weg. Klungelig pakt Tupã de bal. Chmielecki onderschept slim de pass. Egoroff onderschept slim de pass. Egoroff draait met de bal, schiet en ... Bersezio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Telli rent richting de bal. Telli passt de bal met de wreef. Tupã rent richting de bal. Tupã draait met de bal, schiet en ... Bersezio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - Dolce i Gibony 7:1

80e minuut.
Vitellio kopt de bal weg. Paštar rent richting de bal. Egoroff onderschept slim de pass. Egoroff draait met de bal, schiet en ... Bersezio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - Dolce i Gibony 8:1

86e minuut.
Bersezio speelt de bal door. Vitellio kopt de bal weg. Egoroff rent richting de bal. Egoroff draait met de bal, schiet en ... Bersezio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - Dolce i Gibony 9:1

88e minuut.
Aleksovski speelt de bal door. Vitellio heeft problemen om de bal te vangen. Vitellio passt de bal in één keer door. Egoroff rent richting de bal. Egoroff schiet op doel. Bersezio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 28%, Dolce i Gibony 72%.
UKS Będusz - Dolce i Gibony 9:1