Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cannabis team CF Real Gliwice
cannabis Tactiek nowa
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Kücken rent richting de bal. Songin probeert naar een medespeler te passen. Butea probeert naar een medespeler te passen. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Špadina geeft een hoge lob. Daar is Butea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. San Juan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - CF Real Gliwice 0:1

14e minuut.
Mütəllibov met een sublieme pass. Grimaud is nu in balbezit. Grimaud passt de bal in één keer door. Mütəllibov is nu in balbezit. Mütəllibov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Špadina rent richting de bal. Špadina geeft de bal voor. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... San Juan bokst de bal weg.

23e minuut.
Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu geeft een hoge lob. Špadina bereikt de bal nog maar net als eerste. Špadina schiet op doel. San Juan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - CF Real Gliwice 0:2

36e minuut.
Grimaud speelt de bal door. Mütəllibov is nu in balbezit. Mütəllibov passt de bal zonder na te denken. Špadina rent richting de bal. Špadina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
San Juan trapt de bal weg. Opolski met een sublieme pass. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... San Juan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - CF Real Gliwice 0:3

42e minuut.
Grimaud met een sublieme pass. Daar is Tamara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kücken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kücken haalt uit met een fantastische trap. Songin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Butea rent richting de bal. Mütəllibov is nu in balbezit. Mütəllibov schiet op doel. Songin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cannabis team 67%, CF Real Gliwice 33%.
cannabis team - CF Real Gliwice 0:3

62e minuut.
Mütəllibov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Čaktarević de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grimaud zal de hoekschop nemen. Mütəllibov is nu in balbezit. Songin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Grimaud geeft een hoge lob. De los Cobos kopt de bal weg. Opolski probeert de bal aan de voet te houden. Callegaro is nu in balbezit. Callegaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Butea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fohlmann onderschept slim de pass. Fohlmann met een sublieme pass. Špadina rent richting de bal. Špadina draait met de bal, schiet en ... San Juan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cannabis team 57%, CF Real Gliwice 43%.
cannabis team - CF Real Gliwice 0:3