Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:25
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.28 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27900
FC Liverpool FC Kajdany
Liga Tactiek Nowa
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 55.4
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Iscru geeft een hoge lob. Bialozoras rent richting de bal. Bialozoras speelt de bal door. Śliwa rent richting de bal. Śliwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Iscru geeft een hoge lob. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş speelt de bal door. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik geeft een lange en hoge pass. Szulej bokst de bal weg.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Śliwa stond buitenspel. Filipek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Garavito kopt de bal weg. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel. Szulej bokst de bal weg.

29e minuut.
Doeltrap. Szulej met een harde bal richting middenveld. Landmann kopt de bal weg. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Kajdany 1:0

32e minuut.
Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru geeft de bal voor. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Garavito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garavito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gaspoz passt de bal zonder na te denken. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş speelt de bal door. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek schiet op doel. Szulej bokst de bal weg.

41e minuut.
Robinson is nu in balbezit. Gaspoz speelt de bal door. Olek is nu in balbezit. Olek draait met de bal, schiet en ... Szulej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Liverpool - FC Kajdany 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 59%, FC Kajdany 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Liverpool - FC Kajdany 1:1

46e minuut.
Garbuz komt het veld opgelopen. Savola komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bialozoras controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wasil komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Waldner passt de bal in één keer door. Śliwa heeft problemen om de bal te vangen. Waldner is nu in balbezit. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Zuckermandel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Perlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito verovert de bal door een tackle van achteren. Garavito passt de bal zonder na te denken. Wasil rent richting de bal. Wasil schiet op doel. Szulej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Kajdany 1:2

72e minuut.
Perlai onderschept slim de pass. Gaspoz verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspoz passt de bal met de wreef. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szulej trapt de bal weg. Garbuz kopt de bal weg. Paredes rent richting de bal. Garavito verovert de bal door een tackle van achteren. Garavito haalt uit met een fantastische trap. Szulej bokst de bal weg.

80e minuut.
Garbuz is nu in balbezit. Garbuz speelt de bal door. Iscru met een sublieme pass. Gaspoz rent richting de bal. Gaspoz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Waldner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Danaev komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Wasil is nu in balbezit. Perlai is nu in balbezit. Wasil onderschept slim de pass. Gaspoz is nu in balbezit. Gaspoz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Shmarko geeft de bal voor. Gaspoz is nu in balbezit. Gaspoz speelt de bal door. Wasil rent richting de bal. Wasil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 69%, FC Kajdany 31%.
FC Liverpool - FC Kajdany 1:2