Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Będusz FC Skuszew
asd3 Tactiek V7
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
62.4 gemiddelde waardering 61.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Luming rent richting de bal. Mahé verovert de bal door een tackle van achteren. Mahé geeft de bal voor. Csiki rent richting de bal. Csiki draait met de bal, schiet en ... Simoës verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FC Skuszew 0:1

11e minuut.
Succo probeert naar een medespeler te passen. Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Maletić met een sublieme pass. Luming bereikt de bal nog maar net als eerste. Luming geeft de bal voor. Damjanac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Inworp. Gomes da Costa met de inworp. Padrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrun geeft een hoge lob. Holmén maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Egoroff de bal. Gomes da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff onderschept slim de pass. Egoroff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UKS Będusz - FC Skuszew 1:1

24e minuut.
Daar is Toumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telli is nu in balbezit. Telli passt de bal zonder na te denken. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Luming raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minhoca komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Csiki kopt de bal weg. Blackmon geeft een hoge lob. Daar is Succo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telli onderschept slim de pass. Telli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Damjanac trapt de bal weg. Vitellio kopt de bal weg. Gomes da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Blackmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén onderschept slim de pass. Holmén speelt de bal door. Csiki rent richting de bal. Csiki haalt uit met een fantastische trap. Simoës verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 36%, FC Skuszew 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UKS Będusz - FC Skuszew 1:1

49e minuut.
Egoroff springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Gomes da Costa de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aleksovski zal de hoekschop nemen. Egoroff springt en kopt de bal. Damjanac bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FC Skuszew 2:1

63e minuut.
Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé met een sublieme pass. Csiki rent richting de bal. Csiki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UKS Będusz - FC Skuszew 2:2

65e minuut.
Bărăscu geeft een hoge lob. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff geeft de bal voor. Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FC Skuszew 3:2

66e minuut.
Klungelig pakt Aleksovski de bal. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. Damjanac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FC Skuszew 4:2

81e minuut.
Maletić onderschept slim de pass. Minhoca rent richting de bal. Minhoca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Csiki de bal. Csiki schiet op doel. Simoës bokst de bal weg. Holmén rent richting de bal. Holmén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FC Skuszew 4:3

86e minuut.
Zwojnica passt de bal met de wreef. Vitellio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitellio passt de bal zonder na te denken. Egoroff rent richting de bal. Egoroff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Blackmon verovert de bal door een tackle van achteren. Padrun is nu in balbezit. Padrun passt de bal in één keer door. Daar is Holmén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 43%, FC Skuszew 57%.
UKS Będusz - FC Skuszew 4:3