Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dolce i Gibony KS JANOSIK SIENIAWA
nie ma lipy Tactiek Nasza
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
56.4 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Hausen passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Chmielecki de bal onder controle te krijgen. Gayle is nu in balbezit. Gayle haalt uit met een fantastische trap. Bersezio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - KS JANOSIK SIENIAWA 0:1

10e minuut.
Panizzi probeert naar een medespeler te passen. Touré is nu in balbezit. Katsamanis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Katsamanis krijgt een gele kaart. Touré raakt geblesseerd tijdens het duel. Touré met een snel genomen vrije trap. Grgičević probeert de bal aan de voet te houden. Thongwiset krijgt zijn hoofd ertegen. Affolter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Grgičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgičević geeft de bal voor. Natsir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thongwiset rent richting de bal. Thongwiset draait met de bal, schiet en ... Affolter bokst de bal weg.

23e minuut.
Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausen onderschept slim de pass. Wydra rent richting de bal. Wydra draait met de bal, schiet en ... Bersezio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Chmielecki de bal. Wydra is nu in balbezit. Wydra passt de bal in één keer door. Gayle rent richting de bal. Gayle draait met de bal, schiet en ... Bersezio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Katsamanis verovert de bal door een tackle van achteren. Katsamanis passt de bal in één keer door. Hausen is nu in balbezit. Hausen schiet op doel. Bersezio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - KS JANOSIK SIENIAWA 0:2

44e minuut.
Szabics passt de bal zonder na te denken. Daar is Touré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Touré passt de bal met de wreef. Szabics rent richting de bal. Szabics haalt uit met een fantastische trap. Affolter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Touré neemt de hoekschop. Osmochescu kopt de bal weg. Panizzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thongwiset de bal. Thongwiset schiet op doel. Affolter bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - KS JANOSIK SIENIAWA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce i Gibony 60%, KS JANOSIK SIENIAWA 40%.
Dolce i Gibony - KS JANOSIK SIENIAWA 1:2

46e minuut.
Donţu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hausen passt de bal zonder na te denken. Wydra is nu in balbezit. Wydra speelt de bal door. Gayle rent richting de bal. Gayle schiet op doel. Bersezio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Katsamanis speelt de bal door. Klungelig pakt Hausen de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panizzi. Hausen raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hausen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Touré passt de bal zonder na te denken. Thongwiset is nu in balbezit. Thongwiset probeert naar een medespeler te passen. Szabics rent richting de bal. Szabics schiet op doel. Affolter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Daar is Zivieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabics verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Katsamanis. Katsamanis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Szabics is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Touré komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bersezio met een sublieme pass. Szabics kopt de bal weg. Touré heeft problemen om de bal te vangen. Touré draait met de bal, schiet en ... Affolter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

66e minuut.
Chmielecki verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielecki speelt de bal door. Thongwiset met een sublieme pass. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Hausen rent richting de bal. Paštar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hausen raakt geblesseerd tijdens het duel. Donţu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hausen maakt een snoekduik en kopt de bal. Bersezio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Doeltrap. Affolter trapt de bal weg. Wydra kopt de bal weg. Hausen is nu in balbezit. Hausen haalt uit met een fantastische trap. Bersezio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lisztes probeert naar een medespeler te passen. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić met een sublieme pass. Hausen rent richting de bal. Hausen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grgičević met een sublieme pass. Touré rent richting de bal. Touré passt de bal in één keer door. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics haalt uit met een fantastische trap. Affolter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu geeft een lange en hoge pass. Roma probeert naar een medespeler te passen. Gayle is nu in balbezit. Gayle speelt de bal door. Bersezio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Klungelig pakt Szabics de bal. Natsir rent richting de bal. Szabics onderschept slim de pass. Szabics draait met de bal, schiet en ... Affolter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dolce i Gibony - KS JANOSIK SIENIAWA 2:2

89e minuut.
Donţu geeft de bal voor. Kämper kopt de bal weg. Zivieri heeft problemen om de bal te vangen. Szabics verovert de bal door een tackle van achteren. Szabics draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce i Gibony 51%, KS JANOSIK SIENIAWA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dolce i Gibony - KS JANOSIK SIENIAWA 2:2