Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.28 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20222
FC Liverpool cannabis team
Liga Tactiek cannabis
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.1 gemiddelde waardering 56.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Kazakopoulos rent richting de bal. Kazakopoulos met een sublieme pass. Waldner speelt de bal door. Kazakopoulos rent richting de bal. Kazakopoulos draait met de bal, schiet en ... San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Śliwa rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Grimaud kan de bal niet met de borst controleren. Zapolny begaat een overtreding. Grimaud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gyimesi komt bij de bal en schiet. Kücken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Shmarko met een sublieme pass. Klungelig pakt Waldner de bal. Waldner speelt de bal door. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa haalt uit met een fantastische trap. San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Klungelig pakt Shmarko de bal. Callegaro speelt de bal door. Mütəllibov rent richting de bal. Mütəllibov schiet op doel. Baranyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Landmann kopt de bal weg. Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner passt de bal zonder na te denken. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - cannabis team 1:0

27e minuut.
Paredes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Waldner kopt de bal weg. Kazakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - cannabis team 2:0

28e minuut.
Van Dael is nu in balbezit. Bukowiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Dael is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Dael zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Śliwa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Inworp. Vītums met de inworp. Van Dael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dael geeft de bal voor. Wilczycki kopt de bal weg. San Juan bokst de bal weg.

44e minuut.
Kazakopoulos speelt de bal door. Waldner is nu in balbezit. Waldner met een sublieme pass. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 48%, cannabis team 52%.
FC Liverpool - cannabis team 2:0

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Vītums de bal onder controle te krijgen. Landmann probeert naar een medespeler te passen. Waldner is nu in balbezit. Waldner geeft een lange en hoge pass. Kazakopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Mütəllibov de bal. Butea is nu in balbezit. Butea passt de bal zonder na te denken. Grimaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimaud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vītums rent richting de bal. Vītums geeft een lange en hoge pass. Daar is Van Dael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Dael geeft een lange en hoge pass. Kazakopoulos is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Juszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Van Dael geeft een hoge lob. Śliwa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vītums geeft de bal voor. Maricescu is nu in balbezit. Landmann rent richting de bal. Landmann schiet op doel. San Juan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - cannabis team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 35%, cannabis team 65%.
FC Liverpool - cannabis team 3:0