Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cannabis team FC Liverpool
cannabis Tactiek Liga
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 58.4
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Callegaro is nu in balbezit. Shmarko rent richting de bal. Shmarko geeft een lange en hoge pass. Callegaro geeft de bal voor. Kücken krijgt zijn hoofd ertegen. Baranyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Bialozoras is nu in balbezit. Bialozoras geeft een lange en hoge pass. Landmann kopt de bal weg. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Landmann probeert naar een medespeler te passen. Van Dael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dael passt de bal zonder na te denken. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa draait met de bal, schiet en ... San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Landmann rent richting de bal. Inworp. Vītums met de inworp. Van Dael is nu in balbezit. Van Dael geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Callegaro de bal onder controle te krijgen. Inworp. Shmarko met een snelle inworp. Vītums rent richting de bal. Vītums geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Waldner rent richting de bal. Mütəllibov speelt de bal door. Van Dael rent richting de bal. Van Dael geeft een hoge lob. Śliwa krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

22e minuut.
Bialozoras rent richting de bal. Bialozoras geeft een hoge lob. Landmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Wilczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczycki geeft een hoge lob. San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Shmarko onderschept slim de pass. Shmarko probeert naar een medespeler te passen. Van Dael is nu in balbezit. Van Dael geeft een hoge lob. Śliwa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Liverpool 0:1

27e minuut.
Wilczycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waldner rent richting de bal. Waldner passt de bal zonder na te denken. Van Dael is nu in balbezit. Van Dael schiet op doel. San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Grimaud is nu in balbezit. Bialozoras verovert de bal door een tackle van achteren. Bialozoras probeert naar een medespeler te passen. Śliwa rent richting de bal. Śliwa schiet op doel. San Juan bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Dael neemt de hoekschop. Śliwa krijgt zijn hoofd ertegen. San Juan bokst de bal weg.

38e minuut.
Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec passt de bal zonder na te denken. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa schiet op doel. Juszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Śliwa rent richting de bal. Śliwa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Waldner de bal. Waldner geeft een lange en hoge pass. Landmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Liverpool 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cannabis team 63%, FC Liverpool 37%.
cannabis team - FC Liverpool 0:2

53e minuut.
Bialozoras probeert naar een medespeler te passen. Śliwa rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bukowiec ... Strafschop! Śliwa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waldner legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Van Dael onderschept slim de pass. Van Dael probeert naar een medespeler te passen. Daar is Waldner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldner probeert naar een medespeler te passen. Landmann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Waldner probeert naar een medespeler te passen. Van Dael rent richting de bal. Van Dael speelt de bal door. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa schiet op doel. San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Śliwa rent richting de bal. Śliwa haalt uit met een fantastische trap. San Juan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Landmann is nu in balbezit. Landmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Liverpool 0:3

59e minuut.
Grimaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimaud geeft een lange en hoge pass. Paredes rent richting de bal. Kücken onderschept slim de pass. Kücken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perlai verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grimaud geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Kiermasz controleert de bal met de borst. Baranyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perlai rent richting de bal. Kiermasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiermasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - FC Liverpool 1:3

67e minuut.
Van Dael met een sublieme pass. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz is nu in balbezit. Śliwa verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cannabis team 66%, FC Liverpool 34%.
cannabis team - FC Liverpool 1:3