Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Gliwice FC Kajdany
nowa Tactiek Nowa
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 55.2
very good Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Lupeş onderschept slim de pass. Lupeş passt de bal in één keer door. Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbuz geeft de bal voor. Garavito krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Kajdany 0:1

17e minuut.
Fenini verovert de bal door een tackle van achteren. Fenini geeft een hoge lob. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Gliwice - FC Kajdany 1:1

19e minuut.
Neguţescu rent richting de bal. Carleti verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... Zuckermandel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Leczkowski onderschept slim de pass. Carleti is nu in balbezit. Atanasiu verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. Zuckermandel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Kajdany 2:1

28e minuut.
Fohlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann passt de bal in één keer door. Leczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atanasiu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is De los Cobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De los Cobos geeft de bal voor. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu schiet op doel. Zuckermandel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Kajdany 3:1

32e minuut.
Atanasiu onderschept slim de pass. Atanasiu passt de bal met de wreef. Špadina is nu in balbezit. Špadina haalt uit met een fantastische trap. Zuckermandel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Kajdany 4:1

34e minuut.
De los Cobos geeft de bal voor. Špadina rent richting de bal. Garbuz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garbuz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Garbuz geeft een hoge lob. Tamara is nu in balbezit. Garavito verovert de bal door een tackle van achteren. Garavito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Kajdany 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 56%, FC Kajdany 44%.
CF Real Gliwice - FC Kajdany 4:2

47e minuut.
Opolski is nu in balbezit. Opolski geeft een lange en hoge pass. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. Zuckermandel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Kajdany 5:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neguţescu met een snelle inworp. Robinson rent richting de bal. Atanasiu verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fohlmann passt de bal in één keer door. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu passt de bal in één keer door. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Iscru geeft een hoge lob. Daar is Fohlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fohlmann speelt de bal door. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. Zuckermandel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Fohlmann geeft een lange en hoge pass. Špadina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iscru onderschept slim de pass. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... Zuckermandel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Kajdany 6:2

66e minuut.
Ciepły probeert naar een medespeler te passen. Špadina is nu in balbezit. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu schiet op doel. Zuckermandel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Kajdany 7:2

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wasil komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Opolski probeert de bal aan de voet te houden. Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Opolski zijn tegenspeler op de grond. Garbuz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Inworp. Leczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savola speelt de bal door. Robinson rent richting de bal. Robinson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Špadina is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Špadina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Atanasiu springt en kopt de bal. Zuckermandel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC Kajdany 8:2

90e minuut.
Lupeş geeft een lange en hoge pass. Fenini verovert de bal door een tackle van achteren. Garbuz rent richting de bal. Garbuz geeft een hoge lob. Wasil krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 60%, FC Kajdany 40%.
CF Real Gliwice - FC Kajdany 8:2