Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Skuszew CF Real Gliwice
V7 Tactiek nowa
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 58.4
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Fenini geeft een lange en hoge pass. Csiki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kingsley geeft de bal voor. Daar is Holmén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmén haalt uit met een fantastische trap. Songin bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Csiki de bal. Csiki met een sublieme pass. Tamara rent richting de bal. Holmén verovert de bal door een tackle van achteren. Holmén haalt uit met een fantastische trap. Songin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Padrun geeft een hoge lob. De los Cobos rent richting de bal. Holmén verovert de bal door een tackle van achteren. Holmén geeft een lange en hoge pass. Csiki krijgt zijn hoofd ertegen. Songin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - CF Real Gliwice 1:0

33e minuut.
Toumi onderschept slim de pass. Toumi geeft een hoge lob. De los Cobos controleert de bal met de borst. Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Padrun speelt de bal door. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki passt de bal zonder na te denken. Holmén is nu in balbezit. Holmén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mahé geeft de bal voor. Kingsley probeert naar een medespeler te passen. Padrun geeft de bal voor. Holmén is nu in balbezit. Holmén draait met de bal, schiet en ... Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Čaktarević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - CF Real Gliwice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 41%, CF Real Gliwice 59%.
FC Skuszew - CF Real Gliwice 2:0

46e minuut.
Holmén is nu in balbezit. Fenini bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén verovert de bal door een tackle van achteren. Holmén geeft een lange en hoge pass. Csiki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Savisaar onderschept slim de pass. Savisaar passt de bal in één keer door. Daar is Padrun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrun geeft de bal voor. Holmén maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rossa is nu in balbezit. Rossa geeft de bal voor. Holmén kopt de bal weg. Csiki rent richting de bal. Csiki draait met de bal, schiet en ... Songin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ciepły passt de bal zonder na te denken. Daar is Fohlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fohlmann passt de bal met de wreef. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu schiet op doel. Damjanac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Fohlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann geeft een hoge lob. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu schiet op doel. Damjanac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - CF Real Gliwice 2:1

70e minuut.
Fohlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann geeft een lange en hoge pass. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu schiet op doel. Damjanac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Padrun passt de bal met de wreef. Kingsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingsley geeft de bal voor. Holmén rent richting de bal. Holmén draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 39%, CF Real Gliwice 61%.
FC Skuszew - CF Real Gliwice 2:1