Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kajdany UKS Będusz
Nowa Tactiek asd 2
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 61.8
excellent Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Vitellio passt de bal zonder na te denken. Savola probeert naar een medespeler te passen. Leczkowski geeft een lange en hoge pass. Olek is nu in balbezit. Olek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Leczkowski geeft een hoge lob. Garavito rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Maletić ... Strafschop! Maletić krijgt een gele kaart. Garavito is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaspoz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - UKS Będusz 1:0

7e minuut.
Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli verovert de bal door een tackle van achteren. Telli met een sublieme pass. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Klungelig pakt Aleksovski de bal. Aleksovski passt de bal zonder na te denken. Egoroff rent richting de bal. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. Zuckermandel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kajdany - UKS Będusz 1:1

18e minuut.
Iscru rent richting de bal. Iscru geeft een lange en hoge pass. Savola controleert de bal met de borst. Savola haalt uit met een fantastische trap. Simoës probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Savola is nu in balbezit. Savola passt de bal zonder na te denken. Gaspoz probeert naar een medespeler te passen. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap. Simoës kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Garbuz passt de bal zonder na te denken. Gaspoz speelt de bal door. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito haalt uit met een fantastische trap. Simoës maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - UKS Będusz 2:1

42e minuut.
Savola verovert de bal door een tackle van achteren. Savola passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Majchrzak de bal. Telli is nu in balbezit. Telli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kajdany 31%, UKS Będusz 69%.
FC Kajdany - UKS Będusz 2:1

50e minuut.
Majchrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majchrzak geeft een lange en hoge pass. Telli kopt de bal weg. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. Zuckermandel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Savola bereikt de bal nog maar net als eerste. Savola passt de bal zonder na te denken. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - UKS Będusz 3:1

62e minuut.
Iscru met de inworp. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz geeft een lange en hoge pass. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito haalt uit met een fantastische trap. Simoës verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Bączek probeert naar een medespeler te passen. Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski passt de bal met de wreef. Egoroff rent richting de bal. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. Zuckermandel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Maletić geeft een lange en hoge pass. Garbuz rent richting de bal. Garbuz geeft een lange en hoge pass. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garbuz neemt de hoekschop. Simoës bokst de bal weg.

74e minuut.
Savola speelt de bal door. Daar is Garavito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackmon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garavito raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gaspoz neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Blackmon geeft een hoge lob. Inworp. Garbuz met een snelle inworp. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Blackmon geeft een hoge lob. Iscru geeft een lange en hoge pass. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel. Simoës maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zwojnica passt de bal zonder na te denken. Możejko heeft problemen om de bal te vangen. Możejko geeft een lange en hoge pass. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kajdany 45%, UKS Będusz 55%.
FC Kajdany - UKS Będusz 3:1