Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:09
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.28 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37428
FC Liverpool FC Skuszew
Test Tactiek V7
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 64.5
good Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Van Dael rent richting de bal. Molika bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dael is nu in balbezit. Van Dael haalt uit met een fantastische trap. Damjanac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Rossa rent richting de bal. Rossa geeft een lange en hoge pass. Zapolny is nu in balbezit. Csiki verovert de bal door een tackle van achteren. Csiki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Baranyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kingsley passt de bal zonder na te denken. Csiki is nu in balbezit. Vītums tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csiki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Holmén wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Landmann geeft een hoge lob. Van Dael met een sublieme pass. Bialozoras rent richting de bal. Bialozoras geeft een hoge lob. Kazakopoulos springt en kopt de bal. Damjanac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Holmén onderschept slim de pass. Holmén passt de bal met de wreef. Csiki rent richting de bal. Csiki schiet op doel. Baranyi bokst de bal weg.

23e minuut.
Rossa onderschept slim de pass. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa onderschept slim de pass. Rossa heeft problemen om de bal te vangen. Rossa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Padrun geeft een hoge lob. Csiki met een sublieme pass. Kingsley speelt de bal door. Holmén rent richting de bal. Holmén schiet op doel. Baranyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Miranda neemt vlug de vrije trap. Holmén kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Paredes de bal onder controle te krijgen. Csiki is nu in balbezit. Csiki schiet op doel. Baranyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 67%, FC Skuszew 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Liverpool - FC Skuszew 0:0

62e minuut.
Inworp. Kingsley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padrun rent richting de bal. Padrun geeft de bal voor. Holmén maakt een snoekduik en kopt de bal. Baranyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Holmén rent richting de bal. Perlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén verovert de bal door een tackle van achteren. Holmén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Skuszew 0:1

74e minuut.
Gomes da Costa is nu in balbezit. Waldner speelt de bal door. Bialozoras is nu in balbezit. Bialozoras geeft de bal voor. Kazakopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Liverpool - FC Skuszew 1:1

87e minuut.
Kazakopoulos kopt de bal weg. Savisaar probeert de bal aan de voet te houden. Van Dael is nu in balbezit. Van Dael schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - FC Skuszew 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 68%, FC Skuszew 32%.
FC Liverpool - FC Skuszew 2:1