Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dolce i Gibony CF Real Gliwice
nie ma lipy Tactiek nowa
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 57.7
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Fohlmann met een sublieme pass. Daar is Opolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opolski speelt de bal door. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu schiet op doel. Bersezio bokst de bal weg. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... Bersezio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Panizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgičević is nu in balbezit. Grgičević passt de bal in één keer door. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics schiet op doel. Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski met een sublieme pass. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... Bersezio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lisztes met een sublieme pass. Opolski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Špadina de bal. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... Bersezio bokst de bal weg.

26e minuut.
Touré heeft problemen om de bal te vangen. Špadina rent richting de bal. Špadina passt de bal in één keer door. Daar is Atanasiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fenini geeft een hoge lob. Chmielecki rent richting de bal. Atanasiu onderschept slim de pass. Atanasiu schiet op doel. Bersezio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. Paštar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bersezio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - CF Real Gliwice 0:1

40e minuut.
Cracoş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kochanowski komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Fohlmann speelt de bal door. Klungelig pakt Atanasiu de bal. Atanasiu speelt de bal door. Špadina bereikt de bal nog maar net als eerste. Špadina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mnich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce i Gibony 51%, CF Real Gliwice 49%.
Dolce i Gibony - CF Real Gliwice 0:1

50e minuut.
Ferenczi geeft een hoge lob. Songin probeert naar een medespeler te passen. Atanasiu kopt de bal weg. Špadina is nu in balbezit. Špadina haalt uit met een fantastische trap. Bersezio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Daar is Baumgartner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamara verovert de bal door een tackle van achteren. Tamara geeft een hoge lob. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Špadina rent richting de bal. Špadina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tamara onderschept slim de pass. Opolski geeft de bal voor. Klungelig pakt Atanasiu de bal. Atanasiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce i Gibony - CF Real Gliwice 0:2

66e minuut.
Ciepły verovert de bal door een tackle van achteren. Panizzi onderschept slim de pass. Panizzi probeert naar een medespeler te passen. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics draait met de bal, schiet en ... Songin bokst de bal weg.

76e minuut.
Ciepły met een sublieme pass. Paštar onderschept slim de pass. Špadina rent richting de bal. Špadina schiet op doel. Bersezio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Touré passt de bal in één keer door. Grgičević met een sublieme pass. Panizzi speelt de bal door. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki onderschept slim de pass. Chmielecki met een sublieme pass. Špadina heeft problemen om de bal te vangen. Špadina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ciepły kan de bal niet met de borst controleren. Ciepły geeft de bal voor. Klungelig pakt Paštar de bal. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mnich onderschept slim de pass. Mnich geeft een lange en hoge pass. Fohlmann probeert naar een medespeler te passen. Špadina is nu in balbezit. Špadina draait met de bal, schiet en ... Bersezio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce i Gibony 56%, CF Real Gliwice 44%.
Dolce i Gibony - CF Real Gliwice 0:2