Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Będusz cannabis team
asd 2 Tactiek cannabis
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
64.9 gemiddelde waardering 55
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Maletić verovert de bal door een tackle van achteren. Maletić geeft een lange en hoge pass. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff verovert de bal door een tackle van achteren. Egoroff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bączek onderschept slim de pass. Bączek passt de bal in één keer door. Zwojnica met een sublieme pass. Telli is nu in balbezit. Telli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Aleksovski met een sublieme pass. Bărăscu heeft problemen om de bal te vangen. Bărăscu probeert naar een medespeler te passen. Egoroff rent richting de bal. Egoroff schiet op doel. San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Telli heeft problemen om de bal te vangen. Gyimesi is nu in balbezit. Telli verovert de bal door een tackle van achteren. Telli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - cannabis team 1:0

18e minuut.
Aleksovski passt de bal in één keer door. Daar is Egoroff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egoroff passt de bal met de wreef. Telli rent richting de bal. Telli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. San Juan trapt de bal weg. Bărăscu kopt de bal weg. Telli is nu in balbezit. Telli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Schuster met een sublieme pass. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica geeft een hoge lob. Daar is Telli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Bărăscu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărăscu passt de bal zonder na te denken. Juszkiewicz rent richting de bal. Egoroff verovert de bal door een tackle van achteren. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bărăscu heeft problemen om de bal te vangen. Bărăscu passt de bal met de wreef. Aleksovski geeft de bal voor. Telli is nu in balbezit. Telli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - cannabis team 2:0

37e minuut.
Vitellio rent richting de bal. Vitellio passt de bal in één keer door. Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Egoroff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egoroff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Maletić probeert naar een medespeler te passen. Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski met een sublieme pass. Telli is nu in balbezit. Telli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 31%, cannabis team 69%.
UKS Będusz - cannabis team 2:0

50e minuut.
Vitellio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Telli de bal. Zwojnica is nu in balbezit. Telli is nu in balbezit. Telli draait met de bal, schiet en ... San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Aleksovski passt de bal zonder na te denken. Bărăscu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărăscu passt de bal in één keer door. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Daar is Vitellio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitellio geeft de bal voor. Wilczycki heeft problemen om de bal te vangen. Egoroff rent richting de bal. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Kücken bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kücken verovert de bal door een tackle van achteren. Kücken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - cannabis team 2:1

75e minuut.
Grimaud is nu in balbezit. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica geeft de bal voor. Telli is nu in balbezit. Telli schiet op doel. San Juan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Vitellio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitellio passt de bal in één keer door. Telli rent richting de bal. Telli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Kücken de bal onder controle te krijgen. Blackmon geeft een hoge lob. Bukowiec rent richting de bal. Telli onderschept slim de pass. Telli schiet op doel. San Juan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Telli is nu in balbezit. Telli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski passt de bal in één keer door. Bărăscu speelt de bal door. Egoroff rent richting de bal. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Aleksovski speelt de bal door. Egoroff rent richting de bal. Juszkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Egoroff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Telli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - cannabis team 3:1

90e minuut.
Bărăscu rent richting de bal. Bărăscu geeft de bal voor. Vitellio is nu in balbezit. Vitellio geeft een hoge lob. Egoroff maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 21%, cannabis team 79%.
UKS Będusz - cannabis team 3:1